Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b990-08

wybiłabym wszystkie psy bez kitu

Polecane posty

Gość b990-08

ile to ludzi i dzieci zagryzly pasożyty na hujj te psiury szczaja srają i żrą tylko

Gość b990-08
jak to co wsadza cie do paki albo każą zjeść jego balasa:)kurwa gwałcicieli i recydywistów nie maja gdzie podziać ale dla ciebie będzie miejsce za psiura

Gość haha123245321
A niech zagryzają. Zobacz jak ludzie traktują psy, niech psy dalej zagryzają ludzi. Może to będzie nauczka dla ludzi!

Gość b990-08
dzieci z głodu umieraja i ludzie w afryce a takie pierdolce jak krupa faszerują psiury rarytasami kurwa ile to jedzenia z psów by było do huja

Gość b990-08
zbutowałabym wszystkie parchy tylko i syf roznosza

Gość papcio chmiel
Szczyt masochizmu: Zjechać gołą dupą po nieheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu. Szczyt skąpstwa: Znaleć plaster na odciski i kupić sobie buty o numer mniejsze. Szczyt lenistwa: Położyć się na dziewczynie i czekać na trzęsienie ziemi. Szczyt dmuchania: Tak dmuchać baranowi w tyłek żeby mu się rogi wyprostowały Szczyt złośliwości: Zepchnąć teściową ze schodów i zapytać "dokąd się mamusia tak spieszy?".

Gość Szkoda komentować
Aż szkoda komentować. Ludzie to bestie bez serca.

Gość jestfajniejakjest
autor czy autorka to patologia totalna

Gość dziś na pomarańczowo
ja bym nie wybiła, szkoda sobie ręce i sumienie brudzić, ale nie lubię psów wybitnie. powinni chociaż jakiś zakaz trzymania tych zwierząt w blokach wprowadzić.

Gość haha123245321
Ja tam wolę psy od co niektórych ludzi. W porównaniu do wielu ludzi są mądrzejsze i inteligentniejsze :)

Gość ja nie lubie ludzi
i tez mam ich wszystkich zajebbac ?

Gość b990-087
ktoś juz zaczernił mój nick i w dupie z tym SZCZYT ZACNOŚCI I SZLACHETNOŚCI: ZATŁUC PSIURA

Gość b990-087
o nie kiedyś kochałam zwierzęta a psy w szczególności a teraz z sobie znanych powodów ich nienawidze kocham koty i motylki ale uwarzam że psy to najniebezpieczniejsze zwierzęta na świecie mniej balabym sie hipopotama czy mamuta psy są niedorozwojami

Gość kreceglupakreceglupa
a co psy winne. niektóre są bardzo pomocne np psy przewodniki, to nad ludźmi, właścicielami tych psów trzeba się zastanowić.

Gość haha123245321
Psy nie są głupie. Mam psa, który nic by nikomu nie zrobił, pod warunkiem, że człowiek go nie skrzywdzi. Pewnego razu widziałem jak sąsiad kopnął bez powodu mojego psa (Labrador), po kilku latach się na niego rzucił i ma za swoje, już go nie tknie :D

Gość b990-087
nie zdziw sie jak sasiad go z wiatrówki załatwi albo z procy kurwa ślepia mu powybija

Gość b990-087
i jeszcze biednego do kicia zawiną takie psiska mordują i zagryzają kaleczą a potem kurwa dostaja zastrzyk i odpływają kurwa a tu zyj z okaleczonym dzieckiem albo i martwym ciekawe jak by ci mame albo kogos zagryzł to tak byś im dupy lizał

Gość haha123245321
Przeprosił za tamto zdarzenie mnie i psa :D Nie ma takich obaw, że cokolwiek mu teraz zrobi!

Gość haha123245321
Chory jesteś :) Takich jak ty niech zagryzają, szkody nie będzie ;) A jak się pies zachowuje to zależy od właścicieli. To tak jak u ludzi, jak dziecko wychowasz takie będziesz mieć... oczywiście z małymi wyjątkami zarówno u ludzi jak i u psów gdy są chorzy psychicznie.

Gość haha123245321
Jasne, żryjcie i się trujcie. Myślicie że wy zabijacie zwierzęta, a de facto one zabijają was swym tłuszczem. Jedz jak najwięcej, szybciej umrzesz, chyba, że prędzej jakiś mądry pies zagryzie zdemoralizowaną osóbkę, czyli ciebie haha :DDD

Gość Jatajaja
Temat chyba do zamknięcia moderatorko. Nawołuje do nienawiści i popełniania przestepstwa!

Gość Magnotrafna ta prawdziwa
lubiłam psy....dopóki moja siostra nie kupiła sobie ciułałły. co za poyebany kundel, wiecznie piszczy, szcza i gwałci mi reke.

Gość aguuuulaaaaa
jeeeezu autorko ale cie rodzicie w dziecinstwie skrzywdzili.... mialas trudne dziecinstwo to widac :/

Gość b990-087
agulla kochasz psiury bo ich penisy dostarczają ci mega orgazmy wykurviaj zboooku

Gość aguuuulaaaaa
o matko i na tle sexualnym tez cie skrzywdzili??? pewnie tata.... biedna, wspolczuje :(

Gość aguuuulaaaaa
wlasnie wyluzuj :D bylo minelo :P

Gość antypsiarz123
Też nienawidzę psów a bardziej ich właścicieli mieszkańców bloków w których robią niewyobrażalny syf. Podatek od psa w bloku 200 zł/miesiąc rozwiązałby sprawę. Najwięcej w Europie jest psów w Polsce tak samo jak ułomych mózgowo katoli.

Gość b990-087
za zgladzenia psiórów powinna być sowita nagroda

Gość ExplicaT
Ja nie jestem aż tak radykalny ale uważam że wraz z rozwojem cywilizacyjnym prawo powinno kwestię posiadania i hodowli psów traktować restrykcyjnie. Uważam że powinno się zaprzestać na skalę globalną hodowli i handlu wszelkimi rasami jakie chociażby figurują na tzw indeksie ras niebezpiecznych. Te psy powinno się powoli i systematycznie ograniczać ilościowo a także ograniczać ich posiadanie. Więcej bowiem jest z tego fakt szkód dla człowieka i środowiska niż pożytku. Psy takie z reguły chowane są i używane do celów sprzeciwiających się idei ogólnego bezpieczeństwa zarówno ludzi jak i innych zwierząt. Nie wszystkich to jednak psów dotyczy a jedynie ras i mieszanek ras uznanych już powszechnie za psychicznie niestabilne i zdolne częściej do niekontrolowanej agresji z własnego popędu. Ta półka gatunkowa powinna zostać wyeliminowana lub przynajmniej ograniczona. Do pozostałych zwierzaków absolutnie nic nie mam.Wprost przeciwnie.Powinno się je chronić i otaczać opieką a każdy ich krzywdziciel winien być karany dla powszechnego przykładu karami w tym również pozbawienia wolności bez przywileju ich zawieszania jak to ma niestety miejsce w naszym dziwnym kraju i nie tylko zresztą tu.