Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Kilka lat temu podglądałem faceta . . .

Polecane posty

Remontowali wtedy drogę koło mojego domu. Wtenczas zauważyłem, że jeden z brygadzistów (był również mocno przystojny) jest sobowtórem młodego Davida Gilmoura. Tak mnie zdumiał ten fakt. Dosłownie wypisz wymaluj. Przez kilka miesięcy podpatrywałem go przez teleskop, podczas jego pracy. Wyczaiłem, jakie palił papierosy i jakiej używał komórki . . .

Gość asica86
jesteś gejem?

Gość ddddddddddddddddew
lubisz starszych ?

Nie jestem gejem. Ale lubie starszą muzykę. A podobieństwo jegomościa do jednego z moich artystycznych autorytetów było naprawdę uderzające . . .

Gość jasne homosiu
ale to by wszystko potwierdzało, Twoje zniewieścienie i prawictwo, jednak religia powiedziała ci, ze homoseksualizm jest zły to się go wypierasz:D

Gość No,a po co
ale co w tym niestosownego?...że wiesz jakie pali fajki itp....to nie jest nienormalne ,raczej....

Gość hhhhhhhjm
prymityw

Gość ddddddddddddddddew
podobno wiekszosc ludzi jest biseksualna, pojedzcie do Szwecji czy Holandii, tam facet drugiego faceta poderwie bez problemu w byle kinie czy markecie. wiec taki prawiczuś z kafe mnie nie dziwi, BLE BLE tez lubi facetow, podobnie jak kilku innych prawikow, widac to np w tematach : Czy podoba sie wam ten facet (foto)...

Nie chodzi o fajki. Często patrzyłem jak podjeżdżał swoim peugeotem i wychodził z papierami pod pachą. A potem rozstawiał robotników na placu. Dyrygował nimi. Żebyście nie doszukiwli się pod tekstów, ale tke śmieszne to było, ehh . . .

Ty się podszywasz. Termin Ariowie/Aryjczycy, pojawił się porza pierwszy w hinduskiej rygwedzie. Ty mi powiedz ile masz wspólnego z Rygwedą? Teraz można łatwo sprawdzić, kto jest potomkiem Ariów, robiąc test na haplogrupę. To tyle. Czy ty taki test wykonałeś. Poza tym gdybyś był Ariem nie dałbyś się onanizmowi doprowadzić się do obłędu. ty wielce honorowy, wyzywający kobiety od szmat . . .