Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Co to może znaczyć?

Polecane posty

Zostawił mnie facet miesiąc temu, a dzisiaj mi napisał wiadomość : "Zapamiętaj sobie jedno, wszystko co miało miejsce przez te pierdolone 2 lata, to była pierdolona przykrywka, przepraszam, że zaszło to za daleko, tak, zaręczyny też ściema... jak wiesz, nie zależy mi na pieniądzach. Żegnam Pa. Radzę nie pisz już do mnie. " O co mu chodzi? :(

Gość hjhjhj
w tym wieku juz chcialas sie hajtac ? masakra co za ludzie

Nie, nie chciałam. Byliśmy zaręczeni, nie chcieliśmy od razu brać ślubu.. Ja go nie rozumiem, jak można coś takiego napisać..

Jest wściekły, że się rozstaliście i napisał Ci przykrego smsa ^^ Bardzo proste.

Jest po prostu złośliwy i chamski. Chce Ci dokuczyć.

Gdy to czytam i widzę" to była pierdolona przykrywka" to tylko płaczę i zadaję sobie pytanie czy naprawdę tak było..

Gość mahoniowy fiolet
no chyba jednnak gej. znam kilku, z jednym się przyjaźnię. Często taktykę mają podobną:związują się z dziewczyną, potem zostawiają i przed rodziną udają wielce zranionego, dzięki czemu maja spokój na kilka lat. Tylko dlaczego aż 2 lata i te zaręczyny?! Albo kocha jakąś byłą i nie umie sobie z tym poradzić.

Moim zdaniem nie można udawać aż 2 lata.. Mieliśmy tyle wspólnych pięknych chwil, codziennie mówił mi, że mnie kocha, że jestem tą jedyną i że nie przeżyłby tego jakbym go zostawiła, tak o mnie zabiegał(przed związkiem rok), mówił mi, że chce dziecka, ślubu itp.. A teraz pisze mi coś takiego?