Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinienem przywalić

Czy powinienem przywalić mężowi siostry!

Polecane posty

Gość czy powinienem przywalić

Otóż tak moja siostra to biedna, zagubiona dziewczyna. Ma 30 lat. Nie układało się w ich małżeństwie, on pracował, zajmował się tylko swoimi potrzebami. Interesował wyłącznie swoimi sprawami. W dodatku zaczął podejrzewać siostre o zdrade, umieścił w domu kamerki które te zdrady(romans zarejestrowały). W dodatku powiedziała mu o tym że ich syn i córka nie są jego dziećmi. On zwyzywał ją od dziwek i wyrzucił z domu. Nie wiem czy to legalne wyrzucać kobiete z dziećmi z domu oraz czy ma prawo pokazywać to nagranie które zrobił całej swojej rodzinie. Mam ochote mu wpier... za to co nam zrobił

Gość ja bym dała mu w pysk na
twoim miejscu. Tak poniżać kobiete to się nie godzi :(

Gość bluberyyy hot bicz
powinienes wpierdolic siostrze

Gość są inne sposoby niż bicie ;)
Jak by nie było, to siostra powinna dostać nauczkę (może nie łomot), bo jeśli mąż ją zaniedbywał, to po prostu od tego są rozwody na przykład. To co zrobiła twoja siostra to jakkolwiek ale świństwo i każdy normalny człowiek wyrzuciłby kogoś, kto zdradza i w dodatku nie wie czyje dzieci wychowuje. Chciałbyś, aby twoja kobieta miała romans, a ty nieświadomie wychowywałbyś nie swoje dzieci i byś się o tym dowiedział? Wątpię, abyś był pobłażliwy.