Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja!

obejrzałem atlas chmur i boli mnie głowa. za gupi jestem na takie filmy

Polecane posty

nie tylko na filmy i nie tylko na takie

Gość Pozdrowienia z RPA
Jasiu na lekcji strzelił z torebki po cukrze w wyniku czego nauczycielka wystraszyła się i zemdlała. Wezwano dyrektora i po ocuceniu nauczycielki Jasiu usłyszał: - Jutro do szkoły przyjdziesz z ojcem. Nazajutrz Jasiu i jego ojciec rozmawiają z nauczycielką. - Pana syn zachował się wczoraj skandalicznie, strzelił z torebki po cukrze, i tak się wystraszyłam, że zemdlałam. - Paaaani, to jeszcze nic! - odpowiada ojciec Jasia - Kiedyś posuwam sobie spokojnie kozę za obórką, a ten szczeniak jak nie wystrzeli z worka po cemencie - to mi w rękach ino rogi zostały.

Gość mykonoss
ty nawet na animowane jestes za głupi, tępa ruda pało :D

baczność rudy cepie !!! przynajmniej udawaj mężczyznę i staraj się bronić

pewnie poległ skurwiel od nadmiaru alkoholu:O - ochlaptus zafajdany znając zycie jak się złamas przebudzi... to napluje mi na plecy nic nie szkodzi :classic_cool: ankieta nie kłamie

Gość Centrum Propagandowe Łuna
Wynajęłem wszystkie pecety w kafejce internetowej,żeby oddać głos na ryżego :classic_cool:

:D:D:D dobre to z kafejką... xxx z napisami ale niestety były błędy typu "ktoś musi" przetlumaczyli a powinno być "ktoś musiał" - a to np istotny akurat moment w filmie itp ...dlatego tra bylo i tak sluchać dokladnie co mówią... xxx na filmwebie 600 temató o filmie tzn ze daje do myślenia. choć ja ni chuja nie wiem za bardzo o co kaman. o co chodzi z kometą i tymi powtarzającymi się aktorami niby reinkarnacja ale to naciągane imo. :classic_cool: