Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamanaaaa

Teściowie wyrzucili 7 lat temu szwagierke z domu

Polecane posty

Gość jestem załamanaaaa

a teraz chcą żeby do nich wróciła. Tzn. teść wyrzucił bo była ciężarna. Odchowała już dzieci i teściowej udało sie przekonać teścia by przyjął córke z dzieckiem do nich do domu, ja jestem wściekła bo widze ile moi teściowie kupują rzeczy temu dziecku. Ubranka, rower, zabawki i szlag mnie trafia. A tutaj obok siebie mają trójke ukochanych wnuków - mojego syna i dwie córeczki, niech na nich skupią całą swoją uwage.

Gość jestem załamanaaaa
Wszyscy poza dziećmi są tutaj dorośli. Dlatego uważam że szwagierka nie powinna się zwalać na głowe teściom, niech zostanie w tej komunalnej kamienicy w której mieszka z wychodkiem na korytarzu.

Gość jestem załamanaaaa
I co tamto przez tyle lat niechciane przez nich dziecko ma mieć w tym domu takie same prawa jak moje. Teściowie tyle lat nie utrzymywali z nią kontaktów. To znaczy teść bo co do teściowej to nie jestem pewna. A teraz chcą by było u nas w domu jeszcze ciaśniej, niech w takim razie kupią albo wybudują mnie i mężowi dom.

Gość jestem załamanaaaa
najgorzej boję się, że wybiorą mi cały napój Zbyszko z lodówki, bękarty cholerne

Gość kredka bambino26
proponje sie wyprowadzic. Dosc juz siedzicie na glowie tesciom