Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lowekrowehehe:)o

28 LETNI FACET, A ZACHOWUJE SIĘ JAK BACHOR.

Polecane posty

DOPIERO SIĘ POZNAJEMY, NIE ODZYWAŁAM SIĘ 2 DNI,BO BYŁAM W SZPITALU, A ON W TYM CZASIE DZWONIŁ 20 RAZY, PISAŁ SMSY MIAŁAM ICH OKOŁO 30. A W TYCH SMSACH TRESCI TYPU: SKASUJ MÓJ NUMER, JESTEŚ DZIWNA, TĘPA, CHUJOWA, NIE PISZ DO MNIE...etc. pięknie mnie potraktował:) powiedziałam mu,że miałam wypadek, on zaraz po tym mnie przepraszał:) NA CO ON TERAZ LICZY?

Gość bo 28 latkowie są niedojrzali
bo 28 latkowie są jeszcze zazwyczaj niedojrzali emocjonalnie !!!! poszuakaj wśród starszych a tego gnojka olej czym predzej to tępy h u j

raczej nie poszukam w starszych, bo mam 18 lat :) ale jak nie on, to inny. pół światu tego kwiatu. podobał mi się, ale takie traktowanie nie jest dopuszczalne. pomyślcie, co byłoby potem:) podziękowałam mu,za to ze od razu pokazał jakim jest dupkiem, dobrze że do niczego nie doszło :D

glęboko to mogę mu obcasa w pupcie wepchnąć, jak zobaczę go jutro na imprezie.

Gość bo 28 latkowie są niedojrzali
a jak masz 18 lat to może zajmij się nauką ???? lub czymś pożytecznym wolontariat ? poczytaj , pomóż mamie w domu a nie latasz za facetami

a kiedy mam latać, jak będę zgorzkniałą,zarobioną 25, gdy bedę narzekać że uciekły mi najlepsze latA mojego zycia?