Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochajaca727

ZWIAZEK Z GREKIEM !!!!!!!!!! CZY TO MA SENS ? PROSZE SZYBKO O ODPOWIEDZI !

Polecane posty

zakochalismy sie w sobie pare miesiecy temu ;-) niedawno on osiwdzył mi sie i sie niby zgodziłam , ale nie wiem czy to dobrze poznałam jego rodzina jest naprawde miła ale nie wiem czy moja przyszłoszc z alexandrosem bedzie tak swietna i piekna jak teraz . prosze szybko o odpowiedzi szczegilnie osoby ktore wiedza cos na tem temat;-)!!!!!!!

Gość tykuykui
zgodz sie, za pol roku zalozysz watek na kafe "moje wielkie greckie wesele", bedzie co czytac ;)

Gość krucafuks
Zadzwon do wrozbity Macieja.

boje sie , bo dopiero 24 lata i nie chce sobie zepsuc zycia jezeli sie okaze ze malzenstwo z alexem nie bedzie takie szcesliwe i piekne.........prosze niech ktos kto byl w zwiazku z grekiem napisal coz o zwiazku :) czy warto??

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
z tojego punktu widzenai tak z jego nie bo glupia jestes no ale co do tematu to masz moze znajdziesz greka :D "zy chciała by pani murzyna Murzyna , murzyna ach nie Bo murzyn z Afryki to kocha jak dziki Murzyna , murzyna ach nie Czy chciała by pani Chińczyka Bo Chińczyk to zdrajca i żółte ma jajca Chińczyka , Chińczyka ach nie Czy chciała by pani Ruskiego .......... Bo Rusek z kołchozu , ma dyszel od wozu Ruskiego , Ruskiego ach nie Czy chciała by pani Araba .......... Bo Arab to pedał , zaraz by mnie sprzedał Czy chciała by pani Anglika .......... Bo Anglik flegmatyk , ma kuśkę jak patyk Czy chciała by pani Francuza .......... Bo Francuz jak liże to bolą go krzyże "

Gość ixyyyyyyyyyyy
a skad my mamy wiedziec jaki on jest? no chyba, ze przez cale zycie kierujesz sie stereotypami - wtedy rozumiem dlaczego oczekujesz od nas odpowiedzi

jezeli chesz wiedziec to jest in pracowity , romantyczny i bardzo pomocny fakt jak kazdy grek lubi polezec na kanpie i pic kawe ale nie jest na pewno leniwy ;-) odnosi sie z szacuniem do swojej rodziny potrafi zadbac o swoich bliskich i nie jest zazdrosny, bardzo o mnie dba . czasmi potrafi byc nerwowy , ale to juz tak czesto sie nie zdarza

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale to ty go najlepiej znasz - nie my i to ty powinnas wiedziec najlepiej a nie oczekujesz, ze powiesz nam jakiej jest narodowosci a my za ciebie podejmiemy decyzje

Gość gość
:-) Nie!!!

Gość gość
będzie udawał greka

Gość gość
Niech cie dobrze zerznie tak zebys odrazu mu z czworke wyplula a pozniej bedzisz uciekac do polski