Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanisława90 (classic)

dlaczego polki zwłaszcza młode i z patologicznych rodzin nie dają dzieciom imion

Polecane posty

Gość Stanisława90 (classic)

klasycznie pięknie polskich ? np. ryszarda (rysia) sławomira (slawa) mira mirosława (mirka) mena halina (hala) helena (hela) Barbara(basia) Lucyna (lusia) przeciez te imiona są rzadiej spotykane niż zasrane andżeliki, zosie, laury i vanesy oraz maje które sa oklepane jak koński zad po kuligu :( :O

Gość Helena to imię greckie
wywodzi się ze starożytności klasycznej - kiedy po polskich lasach tylko żubry biegały. Sama się doucz.

Gość eweqweqweq
Dobre pytanie, gdzies o tym czytałam,ale nie do końca zrozumiałam... chodziło ogólnie o nasladowanie gwiazd popu, sabriny, sandry tych dwóch imion nie znosze najbardziej...

Gość co to za imię mena
:D serio to typowo polskie? nie dla patologii?

dlaczego polki zwłaszcza młode i z patologicznych rodzin nie dają dzieciom imion... -NIECH ZGADNE...-BO NIE SĄ TAK GŁUPIE JAK TY I TWOJE ROZTERKI?

tak daja bo mysla ze skoro zycie ich dzieci na starcie jest przechlapane (no bo taka rodzina)to chociaz imieniem zrekompensuja....swoja droga- zosia to akurat nie w tej grupie :)

Gość 6euua
Mena?:D a co to za imie?:D raczej men...tak sie mowi o facecie jakims przystojnym ale Mena:D kojarzy mi sie z menelstwem:D

Gość eweqweqweq
jest w tym spora prawda, bo jak widze dziewczynkę u imieniu Sandra czy Sabrina, głównie takie sie bawią w okolicy tych kamienic starcyh u mnie w miescie, to jak podchodzi matka, to widze potworę ubraną w tandetne mini do tyłka, czarne pończochy, i bluzkę z bazarku, do tego włosy najczesciej tleniony wsciekły blond, albo czarne- innych kolorów nie znają... Na ryju sama tapeta we wszystkich kolrach teczy, najgorszego gatunku... Jedna babka raz się tak malowała, że wyglądąła jakby się smarowła Nutellą, na serio.