Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OutOfRainnn

Skromna dziewczyna sobie pogrywa?

Polecane posty

Gość OutOfRainnn

Hej Spotkalem sie z pewna dziewczyna raz (znamy sie z wykladu) jednak do 2giego spotkania nie doszlo bo mi odmowila (powiedziala ze nie moze). Czy jesli dziewczyna odmawia to juz koniec? Czy moze pogrywa? Pozniej zyczylem jej wesolych swiat, pare dni temu (po 1.5 tygodniu braku pisania) odezwala sie i pytala sie o swieta. Sam niewiem co o tym myslec bo z jednej strony bardzo byla pozytywnie nastawiona na 1sze spotkanie a 2gie odmowila. W miedzyczasie dalej smsowalismy duzo, jak juz wspomnialem pierwsza napisala ostatnio. Dodam ze jest bardzo cicha i skromna. Szukam jakies porady, jak dalej postepowac co robic?

Gość IMO12391
Tobie odmawia, innemu nie. Proste. :classic_cool:

Gość ARS789
Przed świętami większość kobiet ma mało czasu. Zaproponuj spotkanie w styczniu, zapytaj kiedy miałaby czas i ochotę iść np. do kina czy na spacer.

Gość OutOfRainnn
No wlasnie tego nie bylbym taki pewien. Ona mnie chyba lubi, ostatnio sama napisala co u mnie sluchac. Byly egzaminy, wyjezdzala z akademika do domu wiec mozliwe ze naprawde nie miala czasu. Kiedys nawet pytala sie czy mam kogos.

Gość IMO12391
Tak sobie tłumacz autorze - jak samica chce, to czas znajdzie, tudzież będzie chciała spotkanie przełożyć.

Gość taaaaaaaś taś taś taś
Mówisz o Aśce?

Gość OutOfRainnn
Z tego co pamietam to pytalem sie w piatek czy ma czas w pon/wt. W weekend jej nie bylo, we wtorek jechala do domu + miala egzamin. Niewiem dlaczego az tak pesymistycznie piszesz? Z 2 strony gdyby miala mnie dosyc to po co pytalaby sie czy mam dziewczyne? po co pisalaby co mnie. Ona jest bardzo cicha i skryta osoba.

Gość Nieśmiała dosyć :)
Skoro sama Cię zaczepia, to będzie dobrze, daj jej trochę czasu na oswojenie się :) A frustratami z Kafe nie ma się co przejmować.

Gość IMO12391
Autorze - skoro jesteś taki pewny, to po co ten temat? No chyba, że chcesz usłyszeć tylko to, co jest Ci na rękę. W takim razie - TAK, ONA CIEBIE KOCHA, A OKRUTNE ŻYCIE PRZESZKODZIŁO JEJ W ZDOBYCIU TWEGO SERCA! :classic_cool:

Gość OutOfRainnn
Nie musisz mowic ze mnie kocha jednak wg mnie jestes za malo obiektywny. Najprawdopodobniej jedyna rzecza ktora robisz to poprsotu dolujesz ludzi na kafe. Czekam na ciekawe opinie a twoja jest troche lipna.

Gość OutOfRainnn
Czyli nie powinienem pisac? nie bedziemy sie widzieli przez 3 tygodnie jeszcze. Jak ona napisala to chwile popisalismy a potem pierwsza urwala rozmowe. Nie pisalem ponownie zeby nie robic z siebie jakiegos desperata.

Gość IMO12391
2/10 :classic_cool:

Gość OutOfRainnn
punkty karne sobie stawiasz?

Napisz smsa z życzeniami na Nowy Rok, odpisze na pewno. W zależności od tego czy będzie to standard czy też napisze coś więcej, tak od serca zdecyduj co dalej. Nie bądź namolny, ale też nie daj jej o sobie tak całkiem zapomnieć, grunt to złoty środek :)

Gość OutOfRainnn
Ona urwala ostatnio rozmowe to niewiem czy nie bedzie glupio mi pisac znowu:)

Skoro jest skromna, nieśmiała, to pewnie potrzebuje czasu na to, by się otworzyć. Krótki sms z sympatycznymi życzeniami wypada jak najbardziej - napisz tak, by wiedziała, że wysyłasz to tylko do niej, a nie do wszystkich numerów z książki adresowej ;)

Gość OutOfRainnn
Okey jakis pomysl masz na takiego smsa?:)

Gość OutOfRainnn
ajj ucieklas widze:(

Siedzę w pracy jeszcze, przepraszam :) Urok posiadania własnej firmy, nie mogę się wyrwać wcześniej ;)

Gość OutOfRainnn
No to powiedz jakiego smsa chcialaby dostac cicha skromna dziewczyna na nowy rok?:)

Co do smsa, to nie znam Was, ale na pewno napisz do niej używając jej imienia, dobrze byłoby gdyby te życzenia były takie dostosowane do niej, czyli np. dobrej pogody na feriach w Zakopanem, powodzenia na egzaminie z XYZ... - coś, co pokaże, że znasz ją i myślisz. Podobnie w późniejszym terminie, gdy już będziecie parą (życzę tego!) takie spersonalizowane upominki też są milsze od znacznie droższych prezentów. Np. widzisz, że nie ma czapki, a jest zimno, to kupujesz czapkę, albo gdy niechcący powie, że coś jej się podoba, zapamiętaj to i wykorzystaj przy okazji... ale za jakiś czas, nie od razu.

Gość OutOfRainnn
No okey dzieki Ona jest dosyc mloda bo ma dopiero 18 lat :)

A dobrze się znacie? Macie wspólnych znajomych? Życzenia noworoczne są bardziej uniwersalne od świątecznych, masz pole do popisu ;) I jeszcze kilka chwil, by przemyśleć jak to ładnie ubrać w słówka. Najważniejsze to, by spośród wszystkich wiadomości, które dziś otrzyma, Twoja się pozytywnie wyróżniała ;)

Gość OutOfRainnn
No wlasnie nie mam pomyslu, a co Ty chcialabys dostac? Srednio sie znamy, poznalismy sie na studiach. Wspolnych znajomych w ogole nie mamy;p

Ja jestem sporo starsza, więc moje rady nie będą tu zapewne odpowiednie. Na pewno miło by mi było gdyby sms nie był takim szablonowym "Udanej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń w nowym roku", czy infantylnym wierszykiem skopiowanym z neta, powinny być to słowa wyraźnie skierowane do niej, takie od serca, choć zarazem niezbyt rozbudowane, żeby nie zanudzić. Ciężko tak coś konkretnego podpowiedzieć, gdy się nie zna szczegółów.

Gość OutOfRainnn
kiepski w tym jestem:( a mniejwiecej jak? moze dalabys mi jaka wskazowke?:)

Gość OutOfRainnn
Poznalismy sie na studiach, ona jest bardzo skromna i cicha. W ogole musialem sie napracowac zeby sie troche otworzyla. Nie znamy sie az tak dobrze, bylismy razem na kawie, jest mlodsza o 3 lata. Niewiem co jeszcze napisac;p

Może coś takiego Życzę Ci dziś Kasiu/Aniu/Dominiko ... udanej, wspaniałej zabawy. A w Nowym Roku wszystkiego, co Najlepsze: zaliczenia tego ciężkiego egzaminu u profesora Nowaka, świetnej pogody na wyjeździe w Tatry, no i smacznej kawy, na którą zapraszam Cię po powrocie do Warszawy / Łodzi / Wrocka ... ;) Wymyśl coś w tym stylu i czekaj co odpowie ;)

Muszę już kończyć, spisz to wszystko, co chciałbyś jej przekazać - wybierz kwintesencję i ujmij to w formie w miarę treściwych życzeń ;) Właśnie z jakimś takim zabawnym zaproszeniem na końcu. Piłeczka będzie po jej stronie. Wydaje mi się, że jeśli jest tak cichutka i skromna, to smsy są bezpieczniejszą metodą wstępnych rozmów. Najważniejsze, że już się nieźle znacie. Powodzenia - i wszystkiego dobrego! :)

Gość OutOfRainnn
dziekuje