Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serawera

on sie bawi z nażeczoną a ja

Polecane posty

Gość serawera

siedze i rycze taki mam sylwester mam co chciałam..... ale koniec juz mnie w srode nie nabierze na swoje słówka....

Gość może nie lubi
analfabetek? naRZeczona

Gość serawera
nie specjalnie tak napisałam żeby było widać mojego posta....

Gość slodka_sliwka
opowiadaj serawera co sie stalo ?

Gość może nie lubi
a skoro ma narzeczoną, która analfabetką nie jest, to po cholerę tam się wcinasz? Gdzie jest dwoje, trzeci niepotrzebny. Mamusia nie nauczyła?

Gość serawera
nabrałam was :)

Gość sgl
Czyli jest was dwie..placz glupia placz

Gość serawera
on ma stała kobietę a mnie okłamywał pisał ze mną .... na moje pytanie o nią nigdy nie odpowiedział wprost nawet dzis jak zapytałam o datę ślubu nic nie powiedział był pewien ze nie wiem tego... rzucił tylko nie myśl za dużo

Gość może nie lubi
tu napisała... siedze i rycze taki mam sylwester mam co chciałam..... ale koniec juz mnie w srode nie nabierze na swoje słówka Gdyby się nie wcinała nie byłoby takiego tekstu bo już leciałaby z innym na zabawę sylwestrową albo domówkę jakąś zamiast użalać się na kafe :)

Gość kijuyhgtrf
On się bawi z nażeczoną, a Ty mogłabyś spędzić Sylwestra ucząc się ortografii zamiast się użalać.

Gość serawera
nie chciał się przyznac jak jest.... dla niego to taki romans biurowy a ja byłam/jestem segregatorem nigdy nie zaprzeczył ze kogos ma ale tez nie powiedział ze z kims jest... eh myślałam ze razem pójdziemy na sylwestra ...

Gość serawera
a najgorsze jest to ze nic mi nie obiecywał.... bylam jak segregator brał jak potrzebował i tyle i tak niby byłam ważna...

Gość serawera
tak się dać nabrać... eh masakra .... myslałam ze 33 letni facet ma w głowie więcej a on zwodził mnie w tak sposób tak pisał mówił jakby nic poszedł z nią na sylwka

myślałam że wcinać się oznacza usiłować poderwać zajętego, ale widzę kafe ma na to inne spojrzenie:D

Gość serawera
dziękuje choć boli :(( nie wiem jak ja wytrzymam do środy w pysk mu napluje normalnie...

musisz coś wymyślić by się przed Tobą kajał i okazał szacunek. jak mu w pysk naplujesz okażesz słabość

Gość itakajakajaka
jejku jakbym czytala o sobie...ten ''moj''tez nic mi nie mowil o swojej dziewczynie, wiedzialam o niej od jego kolegi...ale ja z nim nie spalam..na szczescie choc dazyl do tego

Gość serawera
czyli co zrobić dajcie jakies wskazówki niech czuje sie jak ja ...

Gość itakajakajaka
ja tez z tym swoim mam sie spotkac w srode...a on dzis sie bawi pewnie z dziewczyna...dzwonil skladac mi zyczenia i jeszcze udawal zdziwionego,ze ja nigdzie nie poszlam na sylwestra...ale ja na to sram :) nie martw sie

Gość serawera
chciałbym mu pokazać ze jednak nie jestem na jego wyłączność ze mam swój swiat....ze mogę się bawić świetnie bez niego ze trochę się zdystansowałam ... bo co ja mogę więcej...

Gość serawera
mi tez składał i tęz był zdziwiony ze nie poszłam ...

Gość itakajakajaka
jak sie nazywa ten Twoj? moze to ten sam, ile masz lat?

Gość serawera
moj ma 33 lata z okolic Wawy ludzie jak mu pokazać ze go olewam jak sie zachować

Gość itakajakajaka
moj 30 z Wawy, za nic w swiecie nie pisz do niego dzis ani nie dzwon, nawet jak sie schlasz...jutro tez, najlepiej wylacz telefon zeby cie nie kusilo

Gość ja to jego lasce bym wysłała
smsa:D

Gość serawera
nie napisze bo mam tylko jego firmowy tel prywatnego nie podał pracujemy razem ale nie w jednej firmie tak jakby w firmach współpracujących bedziemy mieć ze sobą kontakt w srode o 15 dopiero ale nic do srody nie napisze na maila -piszemy ze sobą maile boli mnie mimo moich pytań ze ja wiem o narzeczonej wiem ze jest itp on nic nie odp ominął temat a o de mnie wszystko chce wiedzieć eh...