Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28mhgchg

Dla kogo jeszcze ten gangnam style to idiotyzm

Polecane posty

Gość 28mhgchg

do potęgi a durne społeczeństwo i reszta świata to skrajni idioci, którym można w mózgi wepchnąc cokolwiek i powiedziec że ma sie podobać i zachwycać?

Gość 28mhgchg
nie rozumiem nad czym ci ludzie się zachwycają i przeraża mnie idiotyzm ludzi :-O

Gość 28mhgchg
skończyłem zaocznie Politechnikę Koszalińska wydział ekonomiczny co daje mi szersze spojrzenie na świat

Gość 28mhgchg
widzisz jak wpadłeś kolejny projekcie durnego społeczeństwa? :-D

Gość mentaI cut
dla mnie jest niezłe ale jest wiele takich rzeczy. milion wejść na yt nie jest dziwne, przecież jest coraz więcej Azjatów :P a poza tym najwięcej jest plebsu, więc nic dziwnego że dużą atencją cieszy się coś średnio-niezłego

Gość 28mhgchg
sorry bez sensu wyszło pomyłka topików. nikt nie jest doskonały

Gość ojojoj powiedziała i się zes..
aleś się wymądrzyła, a majteczki w kropeczki to jaki hit był i się cała Polska jarała, i inne tego typu piosenki. Taki sam jest gangnam, pobędzie na fali i zapomną, i coś nowego się wymyśli.

Gość Sylwetka 2013
dla mnie nawet disco polo jest bardziej do strawienia niż to to.

Gość facet.aq1q1
Może nie uwierzycie, ale wczoraj pierwszy raz usłyszałem tą piosenkę, po minucie wyłączyłem... tragedia. Nie dla mnie taka muzyka, jestem ambitniejszy jeśli chodzi o muzykę :) Majteczkami w kropeczki też się nie jarałem, ogólnie nie trawię disco, disco polo.

Geez. :O Gangnam Style to przede wszystkim chwytliwa muzyczka i kolorowy, całkiem pomysłowy teledysk, którego głównym elementem jest "koński taniec". To nałożyło się na jakieś pierwszych 300 milionów wyświetleń. Po tym momencie ludzie stwierdzili, że z taką ilością wyświetleń w tak krótkim czasie jest szansa na zbicie z pierwszego miejsca "Baby" Biebera, które chyba o wiele ciężej strawić - było to też pierwszy klip, który miał te kilka miesięcy temu zaistnieć jako video, które przekroczyło miliard wyświetleń z największą ilością "łapek w górę". Poza tym, to koreański pop. Koreański pop JEST szajsem, czego się spodziewałeś? Opiera się głównie na sweetaśnych, szybkich melodiach i kiczowatych strojach - tancerzy jednak mają dobrych.

Gość facet.aq1q1
Ale powiem ci, że ludziom chyba się to podoba, albo są tacy tępi i słuchają co im puszczą! A tak z ciekawości jesteś kobietą czy facetem? :D

Gość 28mhgchg
a ja dzisiaj usłyszałam i zobaczyłałm ten taniec pierwszy raz właśnie w Tv , teraz na Sylwestrze :-O ciągle tylko słyszałam o tym idiotycznym tańsu, ale dopiero teraz go zobaczyłam i moje przerażenie sięgnęło zenitu :-O no naprawdę coś okropnego, a ludzkosc musi być nieźle skopana skoro sie tym jara :-O

Gość 28mhgchg
jestem kobietą :-D a jakie to ma znaczenie? :-D

Gość facet.aq1q1
To super jak kobitka. Dobrze wiedzieć, że ktoś myśli tak jak ja :) ja kilka dni temu zobaczyłem na onecie bodajże że jakiś rekord itd, myślę, dobrze kliknę, a nóż coś ciekawego, nadzieje okazały się złudne :DD A jakiej muzyki słuchasz? :D

Gość 28mhgchg
nie mam parcia na klasaknie i wychwalanie w niebiosa konkretnych muzyków czy artystów, lubię muzykę, której da sie słuchać, jest przyjemna dla ucha, melodyjna. Niewiele dzieł współczesnej muzyki pop mi sie podoba, jak widze te Gagy czy Rijany to mi sie słabo robi :-D Nie rozumiem po co jeszcze szczują tych ludzi gadaniem o jakiś rekordach itp. NO I CO Z TEGO ŻE JAKAS PIOSENKA ZOSTAŁA WYŚWIETLONA TYLE RAZY? Jakie to ma znaczenie dla życia? dla ludzi? jak mnie takie debilizmy irytują...

Gość śmieszna natalka 43633454
ta piosenka jest głupia, nie jest wcale ładna. jak ją po raz pierwszy usłyszałam, to zdziwiłam się, nad czym się tak ludzie zachwycają. para idiotów zachowująca się głupio i to takie jest suuuper. haha. bez sensu.

Gość śmieszna natalka 43633454
o, dokładnie, zgadzam się z osobą powyżej. jakie to ma znaczenie ile razy zostało coś wyświetlone? Jeju...

Gość 28mhgchg
no tak i to jeszcze jakie wazne , ze zostalo wyświetlone na youtube :-D :-O :-O że to rekord na youtube :-D a kogo obchodzi jakies idiotyczne youtube?

Gość porannarosaaa
mnie też ten facet działa na nerwy...

Gość 28mhgchg
to juz nie chodzi o faceta, bo każdy ma prawo być jaki chce, ale chodzi o idiotyczną twórczość, która ze sztuką ma niewiele wspólnego i nachalne propagowanie tego idiotyzmu wśród ludzi i wciskanie im, ze im się to podoba i ze jakiekolwiek ma znaczenie to, ile razy zostało obejrzane w internecie :-O sprowadzają ludzi coraz niżej...

Gość kafe obserwatore :)
dla mnie to jest najgorszy chłam jaki kiedykolwiek słyszałem, dno i 7 metrów mułu.

Gość 28mhgchg
no to dobrze, ze ktoś sie jednak ze mna zgadza, bo wokół wszyscy zachwyceni :-O i już się martwiłam, ze nie mam za grosz gustu i instynktu muzycznego i estetycznego ;-)

Gość kkokoooos
Się zgadzam - gówno że dalej nie idzie :P Ale społeczeństwo też mamy tak naiwne że jakby dobrze zareklamował chodzenie w stroju łosia też by chodzili :P jestem ciekawa co następne...

Gość 28mhgchg
no i sobie wyobraziłam tych łosi na ulicach :-D ale w sumie to jest naprawdę przygnębiające, smutne i przerażające, ze ludzie są tacy, jacy inni chcą aby byli :-O ze nie potrafią naprawdę pomyślec i zastanowić się czy im się to nbaprawde podoba, czy po rpostu płyną z nurtem i nie wypada, aby im się to nie podobało, skoro inni się zachwycają

Gość kamaleONA
ten nurt nazywa się nurtem społecznego ogłupienia... Panienki lecące za trendem każdą piosenkę jaką puszczą w sklepie z leginsami uważają za ulubioną, dyskoteki, reklamy, mi kojarzy się to z niedojrzałością intelektualną że co pokażą to ja lubie jak każą stanąć na środku autostrady z gołą dupą stane bo to jest fajne i tak powiedział janek po 5 głębszych w dyskotece nucą sexualną nebezpeczną :P :P

Gość kkokoooos
Tacy ludzie są nie wiem czy bardziej zabawni czy żałośni... To brak własnego zdania w społeczeństwie, tak jak przy wyborach kandydat da batonika czy piwo to ja oddam głos a później mamy takich hebli na stołkach. Polska... Teraz jak sie stało na miarę ludzkości gejostwo modne to nie wiadomo czy człowiek normalnego faceta spotka ...kiedykolwiek... moi znajomi z podstawówki dupy facetom czyszczą fujarami - na litość!!!! teraz to bardziej też działa na zasadzie mody niż tego że ktoś tak czuje się gejem... Co z tym krajem...

Gość beka z pseudointeligentów
którzy uważają, że jeśli słuchają "ambitniejszej muzyki" (oczywiście według ich własnego mniemania :D) to są jacyś lepsi i nie są mainstreamowi :D o gustach się nie dyskutuje, niektórzy lubią bawić się przy takiej muzyce i to ich sprawa, nie musicie dorabiać do tego ideologii, że to owczy pęd i ktoś każe nam myśleć, że to jest fajne 🖐️

Gość a mnie najbardziej
moim zdaniem piosenka całkiem fajna ,ale jak dla mnie nie jest takim fenomenem by mieć ponad miliard odsłon na YT