Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk83

Ktory polski ginekolog w UK pomogl wam w zajsciu w ciaze?

Polecane posty

Gość kk83

Hej. Szukam dobrego polskiego lekarza, ktory pomogl wam w problemach z zajsciem w ciaze. Czy udalo wam sie znalzc dobrego ginekologa w Londynie, ktorego mozecie polecic?

Gość do fajnie być ciężarną
wypierdalaj z tego forum tępa strzało !!! pojęcia jak zwykle nie masz w temacie tylko głosisz farmazony !! Myślisz ze w UK masz ginekologa bez skierowania tak dostępnego jak w POlsce !! Znajomość języka tu nie ma nic do tego !

Gość do FajnieByćCiężarną
lekarze pollscy mają nieco inne podejście do ciaży, to po pierwsze, a po drugie może dziewczyna nie zna na tyle języka, żeby chodzić do ang. lekarza

w UK masz kliniki leczenia bezpłodnosci, jak sie starasz bodajze rok bez skutku to GP wypisuje skierowanie i tam sie leczysz; Polski ginekolog tez musi leczyc zgodnie ze standartami NHS, chyba, ze sie szuka jakiegos podziemnego szarlatana

Gość kk83
Jezyk znam bardzo dobrze, bo konczylam filologie. Prosze o pomoc osoby, ktore cos wiedza na temat zadanego pytania. Po prostu szukam specjalisty.

Gość ruccc
Polski może być za słaby .W pomocy w zajściu lepszy będzie kolorowy .Akurat w UK jest ich dostatek.

ex-Dr.Bill -w uk to nie tak latwo z ta klinikaleczenia nieplodnosci jest ja musialam starac sie o dziecko 2 lata wtedy gp stwierdzil, ze jest problem pozniej czekasz na list wlasnie od specjalisty okolo 3 miesiace potem ginekolog widzial mnie moze 2 razy na pierwszej wizycie pytal tylko ... na kolejnej przepisal mi leki na pol roku... teraz bede brac ostatnia sserie i zobaczymy co powie .... u nas trwa to juz 3 lata w sumie staran... wiec jak ktos chce wiedziec wieceji szybciej jakis monitoring cyklu czy inne rzeczy to trzeba priv.

Gość kk83
Mama klaudii a czy leczylas sie moze u jakiegos polskiego ginekologa? ja czekam na badania teraz (hormony itd.) i chcialabym skonsultowac wyniki z polskim lekarzem, bo przeraza mnie to czekanie.

nie , nie leczylam sie u polskiego, bo musilabym kilka gdz. jechac do londynu . W sumie to nie mam jakiegos szczegolnego cisnienia na dziecko (ale rozumiem ze ktos nie ma cierpliwosci badz nie moze czekac ) bo mam juz corcie ... Chcialabym byc w ciazy ale spokojnie co ma byc to bedzie. Wiem ze sa tez prywatne kliniki leczenia nieplodnosci angielskie ale koszt to kilka tys. w zależy co dolega... Wiesz badan i tak nie dostaniesz do reki musialabys zrobic drugi raz priv. jak bys chciala cos wiecej wiedziec to pytaj

Hej! Dzieki za odpowiedz. Ja tez nie mieszkam w Londynie, ale musze zaczac cos ze soba robic, nie chce marnowac kolejnego roku. Wiem, ze mam nisk progesteron (to pewnie tylko jedna przyczyna klopotow z zajsciem w ciaze). Bylam w ciazy raz, ale poronilam. Wiem jak odbywa sie leczenie w UK i nie chce tak dlugo czekac, do prywatnej kliniki na razie sie nie udam i dlatego zalezy mi na polskim dobrym lekarzu (pewnie nie bedzie tak latwo). Mama klaudii masz dobre podejscie, tez chcialabym umiec sie mniej stresowac, ale niestety tak nie jest.