Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca z kacem

wizyta na posterunku policji

Polecane posty

Gość kierowca z kacem

Czy jeśli zgłoszę się na posterunek (lub komendę, bo najbliżej mnie jest komenda miejska) i powiem, że chciałabym się zbadać alkomatem to umożliwią mi to...? Kaca chyba już wyleczyłam, ale nie jestem pewna, czy mogę już prowadzić samochód... :(

Gość kierowca z alkomatem
Gdzie mieszkasz? - dojadę za drobną przysługą :)

Gość qwewwqqwee
Jasne, ale mogą odmówić chociaż chyba nie mają do tego prawa :classic_cool:

Gość pudełko dziwne
oczywiście ,ze tak,służby mundurowe naszej ludowej ojczyzny są zawsze otwarte na obywateli

tak. tylko nie jedź tam samochodem, bo jak ci coś wyskoczy to niebiescy przyczepią ci ogon żeby zobaczyć czy przypadkiem nie jesteś zbyt durna...

Gość poszla sobie autorka teraz
jasne ze mozna, a nawet trzeba. placisz tylko za ustnik, tj 1,50 czy cos w ten desen.

Gość kierowca z kacem
Ja nawet mogę zapłacić za taką "usługę" - byle nie stracić prawa jazdy, bo to już kosztuje za dużo :)

Gość pudełko dziwne
sympatyczna forumowiczko,nie trzeba uiszczać żadnej,ale to żadnej opłaty,państwo w takich wypadkach całkowicie stoji po stronie obywatela,biorąc wszystkie koszta na siebie

Zadzwoń do jednostki gdzie się wybierasz.Policja twierdzi że na kazdym postarunku można się zbadać co jest bzdurą, ja musiałem jechac do głównej jednostki w mieście odczekałem chwile bo ustników nie mieli zadał mi policjant tylko pytanie kiedy skończyłem pić i kiedy ewentualnie chce jechać dmuchnąłem wyszło 0 więc mówi że nie ma problemu mogę jechać

Gość kierowca z kacem
Dzięki wielkie, za wszystkie odpowiedzi! :) Nie pojadę swoim samochodem, bo zostawiłam go po imprezie na mieście - pod komisariatem zresztą :D Mam jechać po niego z kumpelą i stąd moje "rozmyślania" :)

Gość pudełko dziwne
to bardzo budujące,ze są wśród nas tak praworządni i trzezwo myślacy obywatele,gratuluje obywateskiej postawy i życzę szczęscia w nowym 2013 roku

Gość tylko jak już będziesz
ruszała spod tego komisariatu, to sprawdź jaki bieg masz wrzucony - żebyś nie wjechała przez ścianę do środka :classic_cool:

Gość annia.....................
Tak można.