Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawa czarna bez mleka

mamy planujące ciążę 25+ zapraszam:)

Polecane posty

Zapraszam do rozmowy kobiety w wieku 25 +, które planują w tym roku starać się o dziecko. Opowiedzcie coś o sobie, czym się zajmujecie, gdzie mieszkacie, ile macie lat. Planujecie wracać do pracy po macierzyńskim? Ja jestem nowicjuszką. O ciąży pomyślę pewnie jesienią tego roku, ale już teraz zczynam się interesować tematem ciąży :)

Gość ej ty no tam:OOO
to po jaki grzyba zakladasz juz temat:O gdzie tam jesien:O:O

k.klementyna - rozumiem, że starałaś się o ciążę, a okazało się, że nie tak łatwo było zajść? A co było problemem, jesli mogę zapytać?

Gość ej ty no tam:OOO
jakiego grzyba

tak tak... jak planowałam ślub na 2 lata przed też słyszałam, że się do tego czasu rozstaniemy;/ Wychodzę z założenia, że do ważnych wyzwań w życiu należy się przygotować. I tyle w tym temacie

Gość autorko mi tez sie
wydawalo ze zajde od razu bedzie pieknie itd,itp jednak los chcial inaczej czekam na dzidzie juz 4 latka:O ale oczywiscie nie jest powiedziane ze u ciebie tak bedzie

czy ja wiem chyba chec posiadania dziecka :D i troszke za wysokie hormony w normie ale blisko gornej granicy wiec teraz odpuszczam i jak sie przez kolejny rok nie uda to ...... zobaczymy :D

Dziewczny trzymam za Was kciuki z całego serca. Tak, żebyście zostały mamami i żeby spełniło się Wasze marzenie. Przyznam szczerze, że nawet przez myśl mi nie przyszło, abym mogła mieć problem z tym... myślę stereotypowo....26 lat, młoda, zdrowa, bez nałogów...ale może to tylko stereotyp..

Nie ma się co martwić na zapas. Ja w pierwszą ciążę zaszłam w wieku 25 lat (rodziłam jak miałam 26 skończone), udało się za 4 razem. Teraz mam 28 i będę się starać o drugie.

Gość a ja wcale nie sądze
ja mam w tym roku 27 lat. córkę 15 miesięczną i od tygodnia staram sie o kolejne

Hej, ja też zastanawiam się nad tą poważną decyzją jaką jest ciąża ;) Mam 25 lat, pracuje w sklepie i kończę właśnie studia. Coraz częściej myślę o macierzyństwie i już dłużej nie chcę czekać, studia skończone, mieszkanie wyremontowane....czas na dzidziusia:) Należę do osób które lubią mieć dużo wcześniej wszystko zaplanowane więc podejrzewam, że starania również zacznę dopiero na jesień, wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale jak już mówiłam, planowanie to moje uzależnienie ;P