Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagegigugi

dlaczego w dziale o macierzynstwie siedza same matki polki

Polecane posty

Gość gagegigugi

ostatnio zgadal sie temat sylwestra i one stwierdzily ze nie ida nigdzie, bo nie chca patrzec na wytapetowane mordy dziewczyn ktore nie maja dzieci i puszczaja sie po kiblach. Czemu baby sa tak zawistne i jak sie znajdzie ladniejsza od nich to od razu stwierdzaja ze jest tapeciara i sie puszcza??? I dlaczego te bezdzietne kobiety ktore chca zycie spedzic inaczej tak je draznia?

Gość sensacje XXI w.
A kto ma tam być????Wegierki?Francuski?A może Amerykanki?Idiotka.:classic_cool:

Gość gagegigogi
nie znacie pojecia 'matki polki'??? to taka mama co jest naj i jej dziecko jest naj i wszystko sie jej nalezy

Gość no jak w miarę mądry
JA PIERDOLĘ FRANCUSKI - JĘZYK KOBIETY - FRANCUZKI CZEMU WAM JEST WSZYSTKO JEDNO:o

Gość gagegigugi
No aż się zesrauam i faktycznie muszę troszkę ochłonąć.:classic_cool:

Gość TUpolewka
a gdzie mają siedzieć idiotko jak nie na dziale o macierzyństwie? :D swoja droga jak poczytasz jad tych bezdzietnych to zrozumiesz powód dla któreko mamuski odcinają się od nich inna sprawa, że hurtowe szufladkowanie nie ma sensu, ale to akurat jest wiedza dostępna nielicznym

Gość a po co bezdizetnym kur
wom wiedziec co to matka polka :D

Gość aaaaa1w32312
Jako facet nie cierpię tych matek-polek. Tragedia totalna, zazwyczaj są to staromodne, zakompleksione, mało inteligentne, mało przebojowe kobiety... takie są fakty. Jeśli jakaś kobieta w wieku powiedzmy 30 lat stawia na karierę zamiast podcierać wiadomo co... dziecka to ją rozumiem. Oczywiście rodźcie ile wlezie, z ekonomicznego punktu widzenia państwa to ważne! heh

Gość sensacje XXI w.
no jak w miarę mądry Nie jest mi wszystko jedno.To była literówka.Skoro już,dając upust swemu przymusowi psychicznemu w tej kwestii, zameldowałaś o tym[w dodatku dopitnie na caps-locku] idź krffa spać!:classic_cool:

Gość fzgdyuzdid,iuuy
osttatnio sie z nimi klocilam, bo stwierdzily ze te ktore nie maja dzieci chodz na zabawy sie kur... i tylko dlatego te zabawy powstaja. Strasznie je boli ze jakas ladna studentka ma cel w zyciu a tam niektore maja po 25 lat i 3 dzieci

Gość matka polka to
stala klientka mopsu i kafeterii

Gość mamusia trójeczki
studentki to kurwy bez dzieci :D

Gość sensacje XXI w.
Clitoria Stul ryj.Sama najpierwe ukończ właściwe szkoły a dopiero potem się wymądrzaj.Dla ciebie zapewne "analfabetyzm" ma związek z analem. :classic_cool:

Gość gagegigugi
nie miałam odwagi założyć tego tematu w dziale, którego on dotyczy:(

niech sie nie wypowiadaja na temat ludzi ktorych marzeniem nie jest przedszkole przed 30. Bo sa zalosne i jezeli tak mowia to zakompleksione. Niech sobie pisza dalej te tematy typu: kupka mojego synka i siusiu mojej coreczki

Gość sensacje XXI w.
ja preferuję francuzki seks w wykonaniu francusek :classic_cool:

Gość aaaaa1w32312
Haha. Nie trawię kobiet które w powiedzmy wieku 20 kilku lat mają już dzieci... tragedia...

Gość xdf ghjhjgvf
marne podszywki bo zmieniam nicki na takie jak ten wyzej

Są zazdrosne. Nie ma takiej osoby co nie chciałaby się zabawić. Większość tych kobiet siebie zaniedbuje a pózniej umieszczają tematy jakie to one są nieszczęśliwe w małżeństwie. Uważam że nie można krytykować kobiet po tym jak są wymalowane. Jeżeli kobieta sama siebie szanuje to nie ma problemu. Problemem jest ocenianie osób poprzez ich wygląd.

Gość sensacje XXI w.
Widzę cię szmato.:classic_cool:

Gość a potem wyzucaja
na kafe swoje kompleksy typu po ciazy wygladam jak miss swiata i zadna studntka co nie mysli o rodzeniu mi nie dorowna. Te matki polki mentalnie sa gowniarami, gimbaza normalnie

Gość TUpolewka
zazdrosne? nie rozśmieszaj mnie... zazdrość w 99 przypadkach na 100 jest raczej ze strony tych wolnych jak ping-pong pytanie na ile i kiedy zostaje taka dama uświadomiona :D

Wiadomo że każdy chciałby mieć kiedyś własną rodzinę ale nie każdy zazdrości tego że zamiast gdzieś wyjść musi siedzieć w domu z dziećmi.

tyle tylko ze to nie te wolne pluja jadem i wymyslaja farmazony. Osobiscie nie mam dzieci i miec nie planuje, nie jestm o nic zazdrosna, mam totalna wyje.bke na to co matki polki robily w sylwestra. Kur.wa nie jestem, one niech siebie ocenia, dzieci jak wlosow na glowie coniektore a rozumu za grosz

Gość fhjkjhgfvbn
no dzieko pobaw albo zrob cos produtywnego zamiast jadem ziac

Nie mam pojecia, o ktorym topiku mowicie , musialabym zajrzec ale wpadam czesto i nie moge jakos narzekac(choc czasem zdarzaja sie dziwaczne wypoweidzi jak ja kazdym dziale).