Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiadamy

Gdzie szukać odpowiedniej partnerki?

Polecane posty

Gość Odpowiadamy

Gdzie kulturalny, szarmancki, romantyczny porządny mężczyzna może szukać odpowiedniej partnerki? Zakładamy, że mniejwiecej podobnej.

Gość blablablablablablanie
nie szukaj nigdzie. Głupotą jest szukać kogokolwiek, bo chce się związku itp. Samo musi się stać. Możesz zwiększać prawdopodobieństwo wychodząc do kina, na koncerty, do teatru, dobrej kawiarni czy dobrego klubu. Jakie masz hobby? Może w miejscach, których dotyczy hobby zbajdziesz tego, czego szukasz? Nurkowanie? Może wspinaczka? Albo jeździectwo (ja uwielbiam)... Są różne możliwości.

Gość Mioiooii
w burdelu dzivvki też marzą o księciu

Czasami samo się nie staje:(. Ludzie teraz dużo pracują i jesli nie włożą wysiłku w to, żeby stwarzać jak najwięcej sytuacji sprzyjających poznawaniu nowych osób, to mogą nigdy nie trafić na właściwą osobę.

Ja miałem wziąć się za siebie od nowego roku a już jest 2-gi i wciąż nie moge wystartować .. mam doła jak stodoła .. trace kase na wysyłanie Paulinie prezentów na badoo :( ona wszystko kasuje, dramat

Gość hazo
co to za rady ? co ty blabla... piszesz wychodzac do kina teatru klubu kawiarni? samemu? przeciez po to sie szuka zeby tam nie chodzic wlasnie samemu wymienione hobby? :D wiesz ile na takie hobby trzeba miec kasy? stary wszedzie sa mądre dupeczki, na prawde. porządnych szukaj w porządnych miejscach mniejszym lub wiekszym problemem jest zainteresować je sobą