Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inkaa93

Jak wzbudzić w nim uczucie?

Polecane posty

Gość Inkaa93

Pisze z pewnych chlopakiem ponad 1,5 roku. Nie poznalismy sie na żywo, ale wiemy o sobie prawie wszystko. Mieszka tylko z 8 km ode mnie. Na poczatku sie poznawalismy a potem pisalismy praktycznie o wszystkim- rodzina, szkola, praca itd. Gdy go poznalam bylam wolna, potem 8 miesiecy mialam chlopaka to wtedy troche go unikalam, pisalismy pare razy. A teraz miesiec jestem sama i znowu zaczelam z nim pisac. Piszemy jakby nigdy nic, on pisal, ze cieszy sie ze po takiem przerwie nic sie nie zmienilismy, ze dalej sie tak super dogadujemy. W sumie mozna powiedziec ze sie przyjaznimy... Ale ostatnio coraz czesciej o nim mysle, jak go nie ma na gg od razu mi smutno, czekam az wejdzie i w ogole. Chcialabym sie z nim spotkac, mysle ze nawet moglabym sie w nim zakochac (w koncu we wszystkim sie rozumiemy, swietnie dogsadujemy) tylko ze on mnie nigdy nie podrywal. Pisze tylko ze super mu sie ze mna pisze ale nigdy nie propnowal spotkania ani nic. A jak sie dowiedzial ze mialam chlopaka to byl w szoku bo myslal ze mnie na razie faceci nie interesuja bo sie skupiam tak na nauce i w ogole. Moze przez to nie zaproponowal mi spotkania ani nic? A wszystko co mu pisze on o wszystkim pamieta nawet daty urodzin wszystkich czlonkow mojej rodziny... Myslicie ze mu na mnie zalezy? Czy tylko traktuje jak zwykla znajoma? Jak dac mu do zrozumienia, ze ja go bardzo lubie? Ja jestem tego zdania ze to facet powinien zrobic pierwszy krok, zaproponowac spotkanie czy cos. Ale jak mu pokazac ze ja tego chce? Ja mam 20 lat, on 25

Gość dididididid/./
pewnie mysli ze znow kogos masz a znim tylko piszesz

Gość inkaa93
Ale przeciez pisze mu o wszystkim, wiec wie ze nie mam