Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co robic

SEXUALNOSC SYNA - po amptuacji konczyn

Polecane posty

Gość niewiem co robic

Witajcie, tytulem wstepu bo nie wiem jak sobie z radzic nasz syn w marcu ubieglego roku dostal ostrego zapalenia posocznicy niestety jego stan byl bardzo powazny i jednym ratunkiem byla amputacja wszystkich konczyn. Nasz syn ma 16 lat dojrzewa widze jak nieznosna staje sie dla niego niemoznosc rozladowania napiecia sexualnego. Dla nas tez jest to krepujace gdy czesto zwlaszcza podczas mycia go chlopak dostaje erekcji kilka razy mial podczas mycia wytrysk nasienia mimo ze staralam sie jak najmniej podniecac go podczas mycia i wycierania. OBoje nie wiemy co z tym dalej poczac, Oboje splacamy kredyt nie stac nas na prywatna pielgniarke ktora by sie nim zajmowala Maz chce zeby raz w miesiacu zalatwic mu masazystke ktora mu ulzy a mi kolezanka powiedziala zebysmy poszli z nim do sexuologa a on przepisze kuracje farmakologiczna taka jak dzieki ktorej nie bedzie mial tych ciaglych erekcji, JA bym wolala aby zostal wykastrowany chemicznie bo czuje sie jak dziwka kiedy go myje i widze jak sie meczy z tymi erekcjami, ale mam wyrzuty sumienia bo to w koncu moj syn co robic jestem juz zalamana i na granicy depresji

Gość retgdzg
Wykastrowała? I tak syn już za dużo przeżył. Poznaj go z kimś,albo wynajmij masażystke. Skąd jestes? Z chęcią sie nim zajme za free :) mówię całkiem poważnie Jestem ze Śląska

Gość GaryŁeber
współczuję chłopakowi. Wolałbym umrzeć niż żyć bez rąk i nóg. To nie jest życie; to uwłaczająca godności wegetacja I masażystka RAZ W MIESIĄCU w ogóle nie załatwi sprawy. Raz dziennie w tym wieku to byłoby maławo. Chłopak w takim wieku masturbuje się kilka razy dziennie

Gość dasfdafdadfa
Stare jak cholera, zapisujesz sobie wszystkie prowokacje w notatniku? :classic_cool: