Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypisywanie nazwisk

Pomoc w wypisaniu zaproszeń

Polecane posty

Gość wypisywanie nazwisk

Zastanawiam się nad pewnymi kwestiami i proszę bardzo o podpowiedź. Zaproszenie mam sformułowane w następujący sposób: pani młoda (tu nasze imiona i nazwiska) i pan młody z radością pragną zaprosić Sz.P 1. gdy zapraszam kogoś z osobą towarzyszącą to: Annę Kwiatkowską i Marcina Nowaka lub Annę Kwiatkowską oraz Marcina Nowaka ( jak lepiej??) Osoby o różnych nazwiskach lecz narzeczeństwo lub pary z długim stażem, które znamy i chcemy z imienia i nazwiska wymienić obydwoje. 2. Teraz opcja kiedy nie znam osoby towarzyszącej Annę Kwiatkowską z osobą towarzyszącą czy Annę Kwiatkowska wraz z osobą towarzyszącą 3. Zapraszam rodzinę z dziećmi Annę i Marcina Kwiatkowskich z dziećmi czy Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z dziećmi 4. W przypadku 1 dziecka, lub dwójki, albo są to dzieci naprawdę mi bliskie Annę, Marcina i Kacpra Kwiatkowskich Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z Kacprem Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z synem Kacprem a gdy np. córka i syn? Annę, Marcina, Martę i Kacpra Kwiatkowskich Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z Martą i Kacprem Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z dziećmi Martą i Kacprem Są po prostu przypadki gdzie muszę i chcę z imienia wymienić dzieci, ale reszta będzie ogólnie wypisana jako "dzieci" tylko podpowiedzcie, które formy odpowiednie. Z odmianą nazwisk nie będę mieć problemu i wiem jak to zrobić.

Gość porada za free
wg mnie Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z synem Kacprem Annę i Marcina Kwiatkowskich wraz z dziećmi Martą i Kacprem