Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikki100

Czy on mnie zdradzil? Co sadzicie!

Polecane posty

Gość nikki100

Witam, bardzo prosze o rade. Jestem z moim partnerem prawie 3 lata. Ostatnio jego najlepszy przyjaciel wygadal sie, ze moj X mnie zdradzil,calowal sie z byla. To podobno bylo rok temu, kiedy u niej byl razem z kolegami po pijaku. W celu zakladu, zeby pokazac im,jakim jest cwaniakiem, mowil ze teskni za nia, zeby ona przyznala ze wciaz ja kocha. To mial byc wygrany zaklad. Wszystko sie wydalo po miesiacu, gdy przeczytalam o tym na jego skrzynce mailowej, ona do niego pisala,ze musza o tym porozmawiac,ale on jej tylko napisal,ze kocha mnie, to to bylo po pijaku, ze tam pojechal i zeby wiecej nie pisala. I teraz jego przyajciel mowi,ze sie calowali.. Oczywiscie X sie wypiera, mowi, ze tak nigdy niue bylo, ze mu nie ufam,ze bez zaufania nie ma zwiazku,ze ufam obcemu dla mnie facetowi a nie jemu... nie wiem co mam o tym myslec..:( prosze pomozcie..

Gość freddie dff___
Pewnie zdradzona takich co nie zdradzają to nie patrzycie!

Gość nikki100
Czemu od razu nie patrzymy. Ja jestem w nim zakochana po uszy, mialam kiedys faceta ktory mnie zdradzil.. Do tej pory sadzilam ze znalazlam skarb, zawsze jest czuly, kochany, mowi, ze jestem dla niego najwazniejsza.. ale od kilku dni czuje niesmak, niepewnosc.. nie wiem co robic, komu wierzyc.. bo niby dalczego jego najlepszy przyjeciel mialby klamac.. twierdiz,ze powiedzial to, bo mowi,ze bylo mnie mu szkoda, plakalam przez X gdyz sie opil i poszedl spac, a obieecywal ze nie bedzie pil.. nie wiem co robic :(

Gość oczywiście że cię zdradza i to
codziennie, bo my tak mówimy:D