Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsf

Jak rozpoznać prawiczka/dziewicę??

Polecane posty

Gość asdsf

1. Nie potrafi otworzyć bez skaleczenia się i urwania zawleczki butelki Tymbarku. 2. Nie potrafi posługiwać się telefonem dotykowym. 3. Nie potrafi zdać egzaminu na prawo jazdy. 4. Nie potrafi zdać egzaminu ustnego na studiach/maturze. 5. Boi odezwać się w towarzystwie.

Gość asdsf
6. Gdy "tańczy" porusza się jak robot. 7. Zazwyczaj nie zna języków obcych.

Gość krypta św Leonarda
jak rozpoznać kłamcę i złodzieja? 1. jak coś mówi to tylko 3/4 trzyma się kupy 2. jak cos robi to zawsze tak by wyszło na jego 3. nigdy nikomu nie zrobi nic ze szczerego serca i bezinteresownie 4. sra pod siebie za każdym razem gdy ktoś podnosi mu kołderkę 5. na balu kostiumowym zawsze przebiera się za tulipana

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
Maturę zdałam na same piątki, a byłam wtedy dziewicą.

Gość gość
1. Nie potrafi otworzyć bez skaleczenia się i urwania zawleczki butelki Tymbarku. - potrafię 2. Nie potrafi posługiwać się telefonem dotykowym. - posługuję się nim lepiej niż większość moich znajomych (w tym samym wieku i starszych) 3. Nie potrafi zdać egzaminu na prawo jazdy. - zdałam za 1 razem, w wieku 18 lat. Później zdawałam jeszcze kilka razy. W tej chwili mam wszystkie kategorie. Tak, C+E również. 4. Nie potrafi zdać egzaminu ustnego na studiach/maturze. - zawsze wolałam ustne egzaminy od pisemnych, bo potrafiłam nieziemsko bajerować wykładowców na studiach. Obu płci. (no i byłam stypendystką za wyniki, więc moje egzaminy nie były tylko bajerą) 5. Boi odezwać się w towarzystwie. - wprost przeciwnie. Jestem raczej głośną osobą, mam skłonności przywódcze, organizuję najlepsze imprezy. 6. Gdy "tańczy" porusza się jak robot. - chciałbyś tak tańczyć, jak ja. 7. Zazwyczaj nie zna języków obcych. - znam. 2 biegle i jeden komunikatywnie. Mam 29 lat, jestem dziewicą. Taa -daa