Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiemamsobiepytanko

Ludzie! musicie mi pomóc! TYTUŁ PIOSENKI

Polecane posty

To jest disco słychać lekki bit,do tańca,wpada w ucho bardzo fajna więc pewnie znana...ANGIELSKA PIOSENKA Na początku słychać jak na tle muzyki jak kobieta jęczy...w refrenie bądź w całej piosence bo NIE MA w niej SŁÓW jakiś facet śpiewa (chyba,tak słyszałam) sub I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE W piosence na 100% pojawia sie słowo as i nie jestem pewna ale chyba w zdaniu "give me as" na pewno as jest i ta piosenka jest raczej o sexie bo te jęki na początku i w trakcie oraz na końcu,tyle że delikatniejsze

Gość może uda mi się pomóc
Jedna piosenka, w której kobieta jęczy czy tam stęka, jaka przychodzi mi do głowy to E-Rotic- Fred Come to bed

Takak ale śpiewa facet kobieta to tylko tam kilka razy pojekuje w trakcie ale to i tak tło dla zajebistego bitu i takiego stonowanego prawie niesłyszalnego głosu faceta który coś tam mówi bardziej niż śpiewa w trakcie

Takak ale śpiewa facet kobieta to tylko tam kilka razy pojekuje w trakcie ale to i tak tło dla zajebistego bitu i takiego stonowanego prawie niesłyszalnego głosu faceta który coś tam mówi bardziej niż śpiewa w trakcie

Gość mamaria
justin bieber - baby