Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heretyx

Ojciec samotnie wychowujacy 2 dzieci nie ma szans na milosc.

Polecane posty

Gość heretyx

Mam prawie 40 lat na karku.Samotnie wychowuje 2 dzieci.jestem gruby,brzydki i nie mam szans na milosc.Cale zycie poswiecilem rodzinie i zonie ktora nas zostawila.

Gość xioaolin
masz szanse,ale albo u takiej co nie może mieć własnych, albo przygarnij samotną mamę.

poszukaj nowej kobiety :D taki gruby i brzydki nie mozesz przeciez byc jesli jakas kobieta dala sobie z toba 2 dzieci zrobic :)to ze masz 2 dzieci to zadna przeszkoda w milosci.

Gość heretyx
Jak sie z nia wiazlem mialem 18 lat.Sportowa sylwetke,ktora zaniedbalem.Liczyl sie dla mnie tylko dom i rodzina.Nie bylo czasu na sport,bo dorabialem sie od lyzeczki.

Gość xioaolin
no to poszukaj takiej w swoim wieku, też na pewno nie bedzie ona wyglądać jak 20 lat wczesniej:)

Gość xioaolin
dodam jeszcze, iż znam jednego samotnego tatę (1 dziecko) też ok.40 i ma dziewczynę i to śliczną. Ale dba o siebie, uprawia sporty różne sporty.

Gość heretyx
Jakbym byl zadbany,to nie byloby problemu.odpuscilem sobie wszytsko,by zarobic na dom i rodzine.Zywilem sie byle jak,nieregularnie.Przestalem uprawiac sport,bo trzeba bylo zarabiac kase.teraz zostane sam na stare lata.Dzieci juz prawie dorosle i pojda w swiat.

Gość no to chlopie
jak amsz juz prawie dorosle dzieci, to teraz mozesz sie za siebie wziac i nadrobisz sporo. 40 lat to swietny wiek dla faceta. Popatrz, Piaseczny ma 42 lata a jakie ciacho z niego, ile ma fanek na koncertach, kazda by za nim poszla, gdyby tylko kiwnal palcem :-P

Gość yuuediw
ja bylam 3 lata z takim ale jego dzieci zamiast sie cieszyc to zniszczyly nasz zwiazek lacznie z jego rodzina,a facet 43 lata i jest teraz sam,a bylo nam super,ale rodzina nie chciala nikogo dla niego,a wszyscy mu zazdroscili mnie:O mlodsza,ladna,z pieniedzmi,teraz mam wolnego i nigdy wiecej faceta z dziecmi:P

Gość heretyx
Piasek to i ma wyglad i kase wiec nic dziwnego.Ja ani tego,ani tego:-D

Gość lfjskhsjsss
uroda nie jest najważniejsza, moja mama zmarła jak tata mial 43 lata, przez 7 lat byl sam, wychowal mnie, potem znalazl sobie kobiete i spędzil z nią cudowne 3 lata, widac bylo, że aż chce mu się żyć, a też do najprzystoniejszych nie należał, mimo, ze po 2 latach zachorowal to i tak byl szczelsiwy dzieki niej, odszedl spełniony i zakochany, ciesze sie, ze zaznał jeszcze w zyciu szczęścia. dzieci napewno zrozumieja jesli poznasz jakas kobiete

Gość heretyx
up

Gość fdgr tyjuyfumkgyum
Sensowne odżywianie nie oznacza stania przy garach po dwie godziny dziennie, to żadna wymówka. Zamiast kebaba kupuj surówkę, zamiast batonika - banana, jabłko. Do obiadu nie góra ziemniaków, tylko góra surówki. Nie tylko zdrowiej, ale i w większej części TANIEJ. Nie jeździj windą, tylko chodź po schodach. Kilogramy same zaczną schodzić.