Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle za gruba

Jak mam bardziej schudnąć żeby pasować do faceta?

Polecane posty

Gość ciągle za gruba

waże 56 kg przy 167zm wzrostu, nie jestem chuda, ale dosć szczupła, czuję się dobrze. Niestety mężczyzna , który sie koło mnei kręci, poza tym że jest cudowny i wspaniały to jednak czuję się przy nim jak troglodyta :-( Jest mi z tym strasznie smutno :-( nie chodzi o to,z ę żal mi że nie bedę nosić szpilek itp. i tak ich nei noszę i dużo bardziej cenie sobie to, jaki facet jest na co dzień a nie jak wyglada, ale ja całe życie mam kompleks wagi a on mnie dodatkowo frustruje. Ma ok 164cm wzorstu i wązy chyba z 50kg :-( w każdym bądź razie na penwo mniej niż ja i mnie to upokarza jakoś, ciągle czuję się gruba :-( jak siedzimy to jego udo i kolano mają taką grubość jak moje ramię :-O nie wiem jak schudnąć jeszcze, by pasować do niego..mam grube kosci, bo tyle ważę a policzki zapadnięte, obojczyki wystające jak w Oświecimiu, kosci na dekolcie :-O jestem grusza iwęc raczej wszystko mi sie zbiera w pupie i udach :-O

Gość ciągle za gruba
w ogóle nie chodzi o wzrost, o którym tutaj wiecznie piszecie, mógłby być niższy byleby tylko był grubszy, chociażby wizualnie grubszy ode mnie :-(

Gość ciągle za gruba
ja juz raczej nie schudnę :-O i tak mało jem i ćwiczę a ciągle ważę tyle samo i bardzo uważam :-O mam schizę na tym punkcie a on jeszcze bardziej mnie przygnębia, tzn. nie on tylko to, jak wyglada. Nie da rady go dokarmić, bo on jada bardzo swiadomie, bardzo zdrowo się oboje odżywiamy, bardzo nietypowo powiedziałabym, z tym, ze on czasem pozwala sobie bez problemu na orzechu w czekoladzie, ciasta a ja nie mogę :-( a mimo to wygląda jak suchar i mówi, ze dobrz się z tm czuje, ze tyle waży (ma bardzo aktywny tryb życia)

Gość facet jest chudym knypkiem
i pewnie z powodu kompleksów ci dowala, co?

Gość ciągle za gruba
wcale mi nie dowala :-O jest wspaniały, dojrzały i cudowny! powtarza, ze mam piękne ciało. Tyle tylko,z ę ja mam lustro i widze jak ja wyglądam i widze jak on wygląda, ze jego udo jest jak moje ramię to mozę załamać :-O

Gość wybacz ale co to za facet
ktory ma 164 i wazy 50 kg? :O

Gość ciągle za gruba
nie wiem czy wazy 50kg , nigdy nie pytałam, bo to dla mnie problem, bo moze zapytać o moją wagę :-P :-O ale na 10000% waży mniej niż ja. On ćwiczy na siłowni i ma piękny kaloryfer, super ramiona, ale tyłek i nogi to jak u komara :-O a ja akurat tyłek i nogi mam grube :-(

no skoro wazy 50 kg to nie problem dla niego miec kaloryfer :o bo ma mniejszy % tluszczu niz normalny facet. ale 164 na faceta to porazka :o

Gość ciągle za gruba
no ale na wzrost człowike nie ma wpływu, daj spokój. mi wzrost nie przeszkadza! przeszkadza mi to,z ę jestem grubsza od swojego faceta i czuję się jak babochłop :-( a on akurat jest najwspanialszym człowiekiem i mężczyzną jakiego kiedykolwiek w życiu spotkałam i bycie z nim to dla mnie wielkie szczęscie, bo jestem szczęsliwa i kochana.. tylko te moje kompleksy.. chciałabym być chudsza

nie przesadzaj. zycie jest zbyt krotkie, zeby przejmowac sie takimi glupotami. skoro jemu to nie przeszkadza i kocha Cie taka, jaka jestes to nie musisz nic zmieniac.

Gość Nie jesli by mi to odpowiadalo
'jak siedzimy to jego udo i kolano mają taką grubość jak moje ramię " Hahahaha. To zajebisty jest ;) nie chcial cie zaden o normalnej budowie ciala?

Gość jesteś durna autorko
to jest nrmalne że kobieta ma szerokie biodra i pełniejsze uda niż facet, weź sie kurwa dokształć z biologii a poza ty,m niskie chuderlaki, które maja cienkie nogi bo nie umieja ich wyćwiczyć sa żałosne a ty jeszcze masz kompleksy, lol

Gość ciągle za gruba
ale on ma nogi wyćwiczone, umięśnione, ale chude :-( ja mam kompleks grubych łydek, a on ma je tak cienkie jak sarenka, a to kobieta powinna takie mieć :-(

Gość ciągle za gruba
ja wiem,ze życie jest krótkie i są ważniejsze sprawy, ale nie moge sobie tego w głowie poukładać, bo ciągle czuję się jak Helga przy nim :-(

Gość ciągle za gruba
no przeciez iwem, ze kobieta ma pełniejsze biodra niz facet :-O nie udawaj żeź tylko Ty na świecie posiadł/a taką wiedzę :-O co nie zmienia faktu, ze pupy to on wcale nie ma, albo jest ciut większ aod orzecha włoskiego :-( a nogi... :-O

Gość współczuję bo ja też miałam
takiego chudzielca... bałam się do niego przytulić mocniej żeby go nie złamać, już nie mówiąc o seksie, porażka :o teraz mam takiego, do którego jak się przytulam, to czuję, że to facet a i na kolanach nie boję się mu usiąć :D do grubasów nie należę, ot zwykła, przeciętna dziewczyna z szerszymi biodrami, jak piszesz autorko - gruszka facet to ma być facet, a nie skóra i kości :o

Gość sdbjsfkf
ds

Gość Kokocian
Nie przejmuj się . Mój brat ma 170 cm wzrostu i waży 60 kilo a jego narzeczona ma 158 wzrostu i wazy koło 80 kilo a mimo to tworzą szczęśliwą parę . Gdyby facet , który się koło ciebie kręci uważałby cię za za grubą to by nawet nie zwrócił na ciebie uwagi. Poza tym według mnie z twoją wagą jest bardziej niż w porządku a z nim coś nie tak.

Gość pogubionaizagubiona
:-D

Gość ghrrrhhrr
mam tyle samo wzrostu i ważę tyle samo co Ty i mam podobny problem, czuję się gruba. Co prawda mój facet nie należy do chudych jednak ja uważam, że jestem dla niego za gruba. jestem o tym wręcz przekonana. Chciałabym schudnąć przynajmniej 6kg ale chyba nie potrafię :(