Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysatakiebuuuuuty

Czy sa takie buty?widzial je ktos?

Polecane posty

Gość czysatakiebuuuuuty

Witam, Mam pytanie - czy są takie buty w produkcji, czy może któraś z Was je kiedyś widziała ? Chodzi mi o PŁASKIE buty wsuwane, które byłyby na wysokość do kostki, tzn. wyglądałyby jak buty na obcasie, noga wyglądałaby jak w obcasie, natomiast podeszwa byłaby płaska (chodzi o efekt, aby jakby skrócić nogę) nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam, w razie dodatkowych pytań, może uda mi się udzielić odpowiedzi

Gość dfgbdv
chodzi ci o saszki?

Gość czysatakiebuuuuuty
chodzi o buty na lato, chodzi aby wygladaly jakby byly na koturnie, ale zeby wewnatrz podeszwa byla plaska http://www.google.pl/imgres?q=buty+na+koturnie+zamsz&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1024&bih=471&tbm=isch&tbnid=V1zOBqUo1Yvo-M:&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/pantofle%3Breserved%3Bz%3Bzamszu%3Bna%3Bkoturnie%3B-%3Bwiosenna%3Bkolekcja,15,foto,17194.html&docid=ZrQjN8L3yn9MCM&imgurl=http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/22747/galeria_we_dwoje_15.jpg&w=420&h=362&ei=9SToUN-SL8re4QSdo4CoBA&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=117&dur=459&hovh=208&hovw=242&tx=76&ty=82&sig=105600914518586575095&page=1&tbnh=134&tbnw=149&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0,i:87 aby wygladaly na nodze tak (w sensie na wysokosc) ale aby w srodku byly plaskie

Gość czysatakiebuuuuuty
podnosze :)

Gość czysatakiebuuuuuty
prosze o pomoc, gdzie moglabym znalezc takie buty...

Gość błękitna czerń
wiem o co Ci chodzi, ale chyba takich nie widziałam

Gość błękitna czerń
ale co, chcesz sobie skrócić optycznie nogi ? po co, do cholery ?

Gość czysatakiebuuuuuty
nie chodzi o skrocenie, bardzo zalezy mi na takich butach. dalam przyklad ze optycznie skrocaja nogi, ale nie chodzi o to ze ja chce sobie je skrocic... czy ktos mnoze widzial takie buty??

Gość czysatakiebuuuuuty
PODNOSZE PROSZE :))

Gość jjakakakkasmsmm
to po co je chcesz? jesli beda wykrojone tak jak te co pokazalas na zdjeciu to bedzie widac, ze sa plaskie, bo pod innym kątem się stopa układa

Gość czysatakiebuuuuuty
dobrze, ma byc widac ze sa plaskie tylko aby byly z takim stanem wyzszym... widzialas je moze ??

Gość jsfnkjaf
Nie widziałam takich butów ale wydaje mi sie, że faktycznie będziesz wyglądać w takich nienaturalnie. W butach na koturnie/obcasie figura nabiera innego kształtu (np. pośladki staja się bardziej napięte i wystające). Dziwnie to na pewno będzie wyglądać. No ale powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość czysatakiebuuuuuty
victoria - nie chodzi o identyczne buty, tylko mniej wiecej takiego fasonu, ale aby byly na plaskim obcasie - tj. wysoki stan do kostki, ale plaskie!

Gość balerinki??
tak wygladaja tylko sa na plaskim

Gość kuuurfelelelem
ale ten stan podwyzszony do kostki ma byc tylko z tyłu czy z przodu też? http://idolo.pl/i/galeria/186/7/s2_151226.jpg coś takiego? a jesli takich butow nie ma jak ty chcesz, to opatentuj i sama produkuj, moze zostaniesz milionerka :P

Gość czysatakiebuuuuuuuuuuutyy
maja byc od kostki w gore podwyzszone :) moze kiedys takie znajde :(