Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KantorKrakow?

Bilon Euro Krakow - gdzie skupuja?

Polecane posty

Gość KantorKrakow?

Moze ktos sie orientuje czy gdzies w Krakowie w centrum jest kantor ktory skupuje bilon Euro? Chodzi mi nawet o te drobiazgi 1eurocent,2eurocenty itd. :)

Gość gość
Kupię bilon euro po 4 złote

Gość owidalo
Musisz szukać i pytać. Czasem skupują, ale po tragicznym kursie. Lepiej wyszukać w necie osoby prywatne, które skupują, a jest ich dużo. I na przyszłość polecam korzystać z kantorów internetowych, takich jak Amronet, a na pewno zaoszczędzisz kupę pieniędzy.

Gość Kamella
Regularnie wymieniam internetowo w Amronet.pl i nawet przy drobnych się oszczędza. Same transakcje szybkie i łatwe:)

Gość dexter799
Od kiedy wymieniam przez www.amronet.pl. nie zastanawiam się czy kantor przyjmie bilon. Transakcji dokonuję bezgotówkowo, więc ani to ani kwota nie mają znaczenia. No i wychodzi mi dużo taniej niżeli w zwykłym kantorze, także zdecydowanie zostaję przy wymianie online. Jako że mam firmę, a Amronet wydaje akurat FV, najchętniej właśnie z tego kantoru korzystam.

Gość wandziak
Transakcje bezgotowkowe są najwygodniejsze i moim zdaniem najbezpieczniejsze. Oczywiście każdy e kantor działa na tej zasadzie, ale Amronet.pl lubię też za elastyczność i dobre kursy.

Gość Mike

Czy coś się zmieniło przez 6 lat?