Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

i tak was kocham kobiety

Polecane posty

Gość pijany kjójićek
ja ciebie też :)

Gość pijany kijójićek
wypiłeś już wszystkie piwa? :)

Gość ale wy tu pierdolicie
ale z ciebie peezdeczka sosssssiczku

koncze belfast czyli 3 piwo ... spoko zara chyba załoze topik zem napierdzielony a co?

Gość pijany kijójićek
i które piwo było najsmaczniejsze? :)

grant chyba najlepsze.... szkoda ze nawet nie mam nikomu dac do spróbowania ... samotne picie...

faceci są powaleni :( przystojni nie są wierni, a ci nieprzystojni to takie cipki co się boją, że kobieta rozłoży nogi za rogiem i dlatego są na każde jej skinienie.

to teraz pytanie najwazniejsze ktorego chciałybyscie ... ? pociag seksualny wygrywa co?

Gość normalna zdrowo myslaca
:D sosik pijany i kocha wszystkie babki wypij jeszcze ze 2 to i facetow pokochasz

ja do mojego CMM (chłopak moich marzeń :classic_cool:) w ogóle nie czuję pociągu seksualnego, kocham go czystą eteryczną platoniczną miłością bez grama chuci :)

musi pociągać fizycznie musi być też wierny nigdy takiego nie znajdę

mocne z tymi facetami :D czkawka juz widze zadowolenie twojego faceta widzac jak dochodzisz ... :classic_cool: szkoda chłopa :(

tak to juz jest ze wszystko kreuje sie w naszej gowie... odwaznosc to sciezka do tego by zauroczyc kogos... nie podobasz sie okej.. robisz cos mecisz w gowie a druga osoba kreauje tworzy i zakochuje sie...

ale milosc od pierwszego wejrzenia a nie pociąg seksualny od pierwszego wejrzenia! jak to zadowolenie faceta jak dochodzę? :O ja sobie tego nie wyobrażam, nie mogę mojego CMM'a brukać tak brudnymi myślami :O :( zrezta on ma dziewczyne :(

wszytko sie wiaze... p;ociag seksulany z kochaniem ... szkoda ze twoj wyvraniec ma kogos... moja wybranka tez.. takaze nzam ten bol... it'skilling me insade ...

heh, ale pomysl,ze ona jest szczesliwa ;) czy czekasz aż bedzie wolna? ten moj jest zajety, w dodatku studiujemy razem, wiec choojnia, musze udawać jego koleżankę :( a ma takie cudowne spojrzenie, że pozniej latam :O :D :D

czekac nie mam na co :) moge tylko układac sobie w głowie niestworzone rzeczy .. przyjazn dobra sprawa... ale tylko wtedy gdy sie nie kocha