Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek 29

Jestem nieszczęśliwym mężczyzną

Polecane posty

Gość Marek 29

Moja żona nalegała od dawna na zabawy z wibratorem. Ale to mi miała wkładać. W końcu zgodziłem się, ale przestałem czuć się mężczyzną :( Czy któryś z panów miał podobnie? Czy to naprawdę powód, by przestać czuć się mężczyzną? :o nie daje mi to spokoju...

Gość Marek 29
prosze wypowiedzcie się, bardzo potrzebuję wsparcia :( albo nie!!! wsparcia to ja na pewno nie potrzebuję :o

Gość Marek 29
Nie jestem ciotą, zrobiłem to dla mojej ukochanej! bałem się, że jak tego nie zrobię, to zainteresuje się tyłkiem innego :(

Gość o rany mnie tez
dziwne fantazje ma ta Twoja zonka, chyba nie pomoge, bo mi by cos takiego do glowy nie przyszlo ...

zrobię dla ciebie wyjątek, bom kucyka obiecał dziś zona prosiła, jutro poprosi szef, a potem to już będzie ganz egal kto i zanim się spostrzeżesz ruch będziesz miał większy niż na Marszałkowskiej, a przepustowość jak niemiecka autostrada

Gość nie działa
akronim na prezydenta :D na premiera :D na króla:D

Gość Marek 29
nie jestem ciotą i to, że noszę damską bieliznę do pracy bo ona sobie tego życzy świadczy tylko o wielkiej miłości do niej.

Gość jaki burak pastewny
akronim jestes pierdol***ty/ta dobrze, ze chociaz topikow pod swoim nickiem zaczernionym nie zakladasz :-/

oczywiście masz prawo utwierdzać się w przekonaniu, że jesteś pełnej krwi arabem, lecz na zwycięstwo w Wielkiej Pardubickiej nie licz, tak samo możesz twierdzić, że analana penetracja wibratorem, to jedynie rozszerzenie granic heteroseksualizmu, a nie ich przekroczenie, lecz sam przed sobą zmuszony będziesz przyznać, że cnotę tak jak honor traci się tylko raz nastąpi to pewnie kiedy małymi kroczkami oddalisz się od granicy, może to wtedy, gdy pierwszy raz oddasz się mężczyźnie, a może dopiero wtedy, kiedy przyznasz, że wolisz to od zwykłej cipki, to bez różnicy, twój odbyt cnotę już stracił i nic mu jej nie wróci

Gość nie działa
Maruś, nie pisz z innego nicka;)

Gość Marek 29
Myślisz?:( ale ja nie miałem tam błony. przynajmniej ona niczego takiego nie zauważyła :(

to nie Maruś, to pedały wyczuły łatwy żer, będą go bronili, aż złowią na pochlebstwa, jak pedofil dziecko na cukierki Maruś już pewnie czuje mrowienie hemoroidów

jakby błona była, to by chirurg połatał, a tak zostaje nieczyste sumienie, ten wibrato nie tylko masował prostatę, ale zasiał w Marusiu ziarno wątpliwości, które gdy wykiełkuje, wyrośnie i wyda owoce zła

Gość jaki burak pastewny
tak, pedały na pewno, z cipka i cyckami ;-)

Gość wibratorek:)
wibru wibru wibru:) Maruś lubi?

złażą się jak Nicrophorus vespillo by toczyć żywą jeszcze duszę Marusia swymi słodkimi od kłamstw slowami

Gość ale wypowiedz
warta literackiej nagrody Nobla, buahaha