Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Szare Oczy Michał Łódź

Samotne, niezależne, wolne i samotne

Polecane posty

Witam Drogie Panie, zakładam w.w. wątek by rozeznać się w temacie i zasięgnąć waszych opinii. Których nie ukrywam, jestem bardzo ciekawy. Jestem 32 singlem, myślę że całkiem niebrzydkim, zaradnym, kreatywnym facetem oraz bezpośrednim i kulturalnym. Rozglądając się w otaczającej rzeczywistości dostrzegam problem samotnych, zaradnych i niezależnych finansowo Kobiet oraz facetów posiadających dwie lewe ręce i stawiających wymagania, nie dających przy tym nic od siebie. Rozwijając wątek, będąc singlem poznaję sympatyczne Kobiety jak już wspomniałem niezależne finansowo, spełniające się zawodowo, zarazem takie którym brakuje jednak oparcia w facecie, albo są po rozwodzie albo nie widzą szans na poznanie fajnych facetów. Borykają się one z czasem banalnymi problemami, nie ma im kto naprawić gniazdka, nie potrafią wymienić żarówki w aucie, zepsuje im się komputer... problemy z pozoru banalne przestają nimi być kiedy Kobiety te znajdują fachowców od wyżej wymienionych.... chodzi dokładnie o to że Ci goście kiedy wyczują że Kobieta jest samotna i niezależna doją od niej ile mogą, czasem pięciokrotnie zawyżając cenę usługi. Stąd mój pomysł na rzetelną pomoc takim Kobietom t.j. doradzenie, polecenie odpowiednich ludzi, znalezienie tańszych części do auta, naprawienie sprzętów z którymi mają problem itd. tylko że rzetelnie, bez naciągania, przy czym konkretnie w przemiłym towarzystwie. Taki powiedzmy wymarzony facet, na telefon, poza łóżkiem. Uszkodzi Ci się samochód, komputer, gniazdko, komórka, samochód, wybierasz numer, odzywa się ten sam miły głos co zawsze, nie mówi że sorry ale idzie na piwo z kolegami, albo nie ma siły, albo jest mecz tylko od razu zajmuje sie Twoim problemem. Cennika nie mam rzecz jasna, natomiast mam wolnych kolegów, przystojnych wykształconych w różnych kierunkach, posiadających pełen wachlarz umiejętności dzieki którym, każda naprawa auta wyjdzie taniej, każda naprawa komputera i każda usterka wydadzą się błache. A może i wyjście wspólne do kina a później na kawę okaże się w końcu strzałem w dziesiątkę. Usługa oczywiście byłaby oferowana wyłącznie dla Kobiet. Może czytając ten wątek wydaję się wam to śmieszne, ale gdybyście zdały sobie sprawę jakie kwoty przepłacacie nawet na błachych usterkach, myśle że doceniłybyście ten pomysł. Tak czy inaczej czekam na wasze opinie. Jestem z Łódzkiego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować