Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooollliiiii

Jak długo boli ząb po wyrwaniu?

Polecane posty

Gość boooollliiiii

dzień dwa?

Ząb to już chyba nie może boleć :p Mój ojciec miał trzy razy wyrywany ząb i raz bolało go bardzo i jechał po dwóch dniach żeby mu odkazili i potem już przeszło, a dwa razy to nawet nie wiedziałam, na pizzy byliśmy, jadł normalnie i mówił że nie bolało go wcale

Gość boooollliiiii
Nie wiem mam szwy założone i boli mnie jestem na przeciwbólowych lekach i boliiii

Gość boooollliiiii
Czyli ile to będzie bolało do jutra? czy dłużej???

Uważaj ,żeby nie przeziębić buzi ....zasłaniaj i nie otwieraj japki za szeroko na dworze....to nie żart .....Proszę słuchać doświadczonych:) Jak masz szwy poboli ze dwa dni.Głowa do góry przejdzie.

Gość ixyyyyyyyyyyy
zab cie boli?! a co, masz go w pudeleczku?

Gość boooollliiiii
dzięki za te rady! Podobno mam robić okład z lodu na ten ból ale jak sobie pomyśle to mi zimno i jeszcze nie robiłam...

Gość boooollliiiii
A szwy to już po tygodniu możńa zdjąć czy dłużej czekać?

Gość szczuraaa
no mnie po wyrwaniu dolnej ósemki bolało ponad tydzień, nawet ketonal nie pomagał. Czasem robi się zespół suchego zębodołu, zakrzep się nie robi w miejscu dziury i nerwy na wierzchu. Szczerze mówiąc nie potrafię porównać do nieczego tego bólu. Więc jak po dwóch daniach ból dalej się będzie nasilał idz do dentysty. włoży ci taki jakby rożek, zasłaniając nerwy ulga jak orgazm

Gość boooollliiiii
Mam wyrzuty że go wyrwałam :( Widziałam go po wyrwaniu Był powierzchownie wyniczczony i owszem ale korzenie miał silne i całe wyglądały pięknie nie tak jak mi wmawiała doktor że popękane że w złym stanie-mogłam go wyleczyć 600z i byłby jak nowy a tak korona bęzie droższa i na dodatek będzie nadwyrężała inne żęby a ten co mi wyrwali nieźle się tam trzymał-bo ja jestem przekonana ze ja mam mocna zęby takie mocniejsze niż przeciętnie inni mają. Mam wyrzuty sumienia że się zdecydowałam-głupia jestem!

Gość boooollliiiii
Czuje się tak jakbym zdrowe dziecko usuneła Dlatego pewnie będzie mnie teraz bolało za kare!!!!!!!!!!!!