Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta bez pracy28lat

Czy zna ktoś triki na to aby wyglądać na szczupłą ???

Polecane posty

Hej kochane dziewczyny znacie triki aby wyglądać na szczupłą. Mam 162 cm i ważę 77kg. Potrzebuje ciekawych sposobów-trików na to aby wyglądać na szczuplejszą. Np grosety, sukienki, może jakaś bielizna. W szukaniu pracy jest to atutem tzn wygląd.

Gość xvcgs
Takie tricki nie istnieją, a jeśli istnieją to przy twojej wadze będą nieskuteczne🖐️

Bezprzesady moja koleżanka wyczytała że są odpowiednie triki aby wydobyć to co jest przydatne a resztę zatuszować

Nie mam na to zbytnio czasu. Trochę zaniedbałam się ale jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele hihihihi. Poważnie proszę o rady najlepiej jakieś triki coś jak czary mary i to co nie chcemy da się zatuszować :-))

Boże dziewczyno ogranij temat!! Są gorsety modelujące, specjalna bielizna staniki gdzie wydobywają to co jest atutem a fałtki tuszują!!!!!!

znam jeden: wchodzisz wszędzie zawsze bokiem -- bok zazwyczaj mamy cieńszy niż przód także zawsze i wszędzie poruszasz się bokiem tylko głowę nieco skręcasz w kierunku poruszania się, żeby nie fiknąć na jakiejś przeszkodzie powodzenia! :)

Gość Szczery Drań
"Nie mam na to zbytnio czasu. Trochę zaniedbałam się ale jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele" Kto Ci tych bajek dziecko naopowiadał...masakra, jak można tyle ważyć przy takim wzroście. Ja jestem 15 cm wyższy i tyle ważę. Mam całkiem umięśnioną sylwetkę co dodatkowo daje mi kg. Sorry, ale przy tej wadze co ty masz to nie ma takich czarów i tylko radykalne ruszenie dupy na siłownie+zbilansowana dieta MŻ (mniej żryj) może Ci pomóc.

Skończyłaś? Tak się składa, że są modelujące gorsety i bielizna. Potrafią zdziałać cuda i z rozmiaru większego zrobić seski figurę. Nie musisz wyżywać się na mnie

Gość ene due
Najlepszy trik to ...żryj połowę:) i nie masz 'fałtek':)

Bardzo dziękuje wam. Nie ma jak wsparcie i zdanie "Nieprzejmuj się wyglądasz super!"

Gość xvcgs
Daj fotę :classic_cool:

Gość Skoro znasz takie sztuczki
To po huj pytasz? Ale w Twoim planie jest jedno niedociągnięcie: abstrahując od pracy załóżmy że wyrwałas sobie faceta. Przychodzi czas żeby się przy nim rozebrać i co? Czar pryska bo oszukałas na starcie. Weź się za siebie bo kłamstwem daleko nie zajedziesz.

Gość magalaga
po cholere ci klamstwa ze wygladasz super jesli przy takim wzroscie i wadze nie masz prawa wygladac dobrze i wyniszczasz swoj organizm?

Chociaż po to aby dowartościować drugiego człowieka. Liczy się wnętrze a nie wygląd figura. Poza tym trochę fałdek dla niekórych chłopaków to atrakcja i coś miłego. Szukam pracy i chciałam podkreślić swoją sylwetkę

ciemne kolory, wydłużony krój (długie i wąskie tshirty, koszule, żakiety,kurtki itp a nie szerokie i krótkie, koniecznie zaktywające biodra), to bujda że osoba otyła powinna nosić wory, to jeszcze gorzej, ja najbardziej lubię dzwony lun bootcuty mimo ze niezbyt trendy ale zajebiscie wyszczuplają nogi zwlaszcza jak są troche dluższe i do tego koturny (szpilki mi sie kiedyś połamały pod moim ciężarem)

jest na forum troche nie milych osob ale tego nie zmienisz . w internecie jest pelno diet kazdy znajdzie cos dla siebie a za kg miesiecy bedziesz super laska i nie bedzie potrzebna bielizna korygujaca ,,,, powodzenia zyczy ta ktora sa jest na diecie:)

Bardzo wam dziękuje dziewczyny. Tak mam właśnie dzwony i to długi z lejącego materiału. Bluzeczki kupuje takie jak mówisz bez aplilacji które mieszczą się na brzuszku. Trochę mi smutno bez pracy, lekko otyła ale jestem dobrej myśli

Gość magalaga
czekasz zeby ktos ci mowil ze zwisajace fałdy tłuszczu są dla kogokolwiek seksowne a wielokrotnie zwiększone ryzyko chorob układu krązenia, cukrzycy typu II, nowotworów, chorob stawów jest super?

Jak napiszesz jesteś tłusta nie pocieszysz mnie!

Gość Szczery Drań
"Szukam pracy i chciałam podkreślić swoją sylwetkę" Dla mnie reprezentujesz osobowość lenia, hipokrytki, obłudnicy i oszustki. Dowód 1> Skoro szukasz pracy to po jaką cholerę szukasz trików jak podkreślić figurę? Szukasz pracy, gdzie się używa głowy czy ciała? Powiem Ci, że na to drugie nie masz szans... Dowód 2> Mówisz "kochanego Ciała nigdy dosyć" a szukasz trików jak wizualnie zmniejszyć jego ilość. Dowód 3> Próbujesz się modelować gorsetami aby wyglądać seksi....Ciekawe jak wymodelujesz się jak zdejmiesz ten łach przed facetem. Schlasz go ruską wódką, żeby na wzrok mu padło? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wkurwia mnie taka postawa jak Twoja. Jesteś grubasem i próbujesz wcisnąć ten sam kit co Grycanki. Zapamiętaj sobie raz na zawsze, że facet jest wzrokowcem a Twoją figurą nie przebijasz się przez typowy standard atrakcyjnośći