Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werasxxcv21

przespałam się ze znajomym, który podoba się bardzo mojej koleżance, teraz ona

Polecane posty

Gość gosia?katowice
każda dający d**y po alkoholu to szmata nivy - to jak nazwiesz taką co daje ne trzeźwo ???

Gość ksjhdhcn
do gosia?katowice nie analizuj tego aż tak dokładnie. Napisałem po alkoholu nawiązując do tematu autorki.

Gość w końcu ktoś założył
Jak ktoś wykorzysta pijaną to dopiero jest debil :o

Gość RaZR
A co ona za prześcieradło robiła? Pewnie sama jej wygadałaś żeby jej zrobić na złość. Wy kobiety jesteście takie podłe! Tu przyjaciółeczki, tralalala, ale jeśli chodzi o chłopa to sobie do gardeł skoczycie. Nie musiałaś jej o tym mówić. To że wyszliście razem to jeszcze nic nie znaczy. Sama cos tam kręciłaś, że ktoś was widział. Pewnie jeszcze opowiadałaś jak wam było dobrze.

Gość wiecie jak ktoś byzka się na
trzeźwo można założyć że ma taki styl życia więc prawdopodobnie ta osoba wybrała to mniej bądź bardziej racjonalnie (zależnie jakie ma poglądy czy intelekt) a seks po alko dla mnie jest bardziej żałosny, bo ktoś nie ma odwagi na trzeźwo zmierzyć się z samym sobą i potem zwala na procenty, jak już się coś robi to należy to robić ŚWIADOMIE i przyjmować na klatę konsekwencję tego, w przypadku włażenia do łóżka pierwszemu lepszemu po alkoholu absolutnie nie mamy z tym do czynienia a ja na miejscu koleżanki byłabym zadowolona, pozbyła się nielojalnej pipy i w dodatku przekonała się do jakiego gatunku należy facet który jej się podobał

Gość dziecinki
Ale banda swietoszkow i obrońców uciśnionych się znalazła. Tak jakbyyscie nigdy nic głupiego po alkoholu nie zrobili. Autorko poczekaj chwilę koleżanka raczej nie będzie chciała rozmawiać teraz, może później jak trochę ochlonie.

Gość tak, jesteśmy święte bo nawet
po alkoholu panujemy nad sobą i nie rozkładamy nóg:D zrobienie głupoty a seks z kimś na kogo leci dość bliska koleżanka to trochę co innego

Gość Tadzik1
Jacy wszyscy tu święc****amiętaj że lepiej w życiu żałować czegoś co się zrobiło, niż żałować że coś Cię ominęło. A koleżance przejdzie, kwestia czasu. Daj jej odpocząć od tego całego zdarzenia. Czasami już tak jest że człowiek idzie na żywioł i to jest fajne. A ci co miauczą że źle zrobiłaś po prostu nie przeżyli w życiu niczego fajnego ;) Pozdrawiam i trzymaj się. Czas pokaże co z tego wyjdzie :)

Gość gość
Mojej kolezance podobal sie KAZDY facet, ktory sie nawinal. Jak jeden z nich zainteresowal sie mna i ja to odwzajemnilam to sie obrazila smiertelnie. No kurde no... ze ktos komu sie podoba to wiecie,

Gość gość
Mojej kolezance podobal sie KAZDY facet, ktory sie nawinal. Jak jeden z nich zainteresowal sie mna i ja to odwzajemnilam to sie obrazila smiertelnie. No kurde no... ze ktos komu sie podoba to wiecie,