Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestem synową od 8 lat

Potrzebuję obiektywnej opinii. PLEASE. PLEASE.

Polecane posty

Gość jestem synową od 8 lat

Za dwa tygodnie są urodziny mojego syna. Wczoraj się dowiedziałam, że teściowa, z którą jak mi się wydawało mam świetny kontakt, strasznie mnie oplotkowała. Nie zostawiła na mnie suchej nitki. Co gorsza wylała na mnie te pomyje dla bardzo bliskiej mi osoby co tylko świadczy, że pewnie podobne bzdury opowiada za moimi plecami całej rodzinie. Przepłakałam wczoraj całą noc bo ja ją naprawdę traktowałam na równi z moja własną mamą. Teściowa póki co tkwi w nieświadomości, że wiemy o wszystkim. Ja nie chcę jej widzieć, ani z nią rozmawiać. Mój mąż niby jest na nią wściekły ale oburzył się, gdy powiedziałam, że nie chcę jej u nas w domu na urodzinach syna. Mówi, że jej nie broni bo zachowała się podle ale nie mam prawa nie zapraszać jej na urodziny wnuka. Ja czuję się rozgoryczona i najchętniej nie oglądałabym jej już nigdy w życiu. Mam tkwić przy swoim i nie zaprosić jej wbrew mężowi czy pozwolić, by on ją zaprosił i po prostu ją ignorować cały wieczór? Nie wiem jak się zachować. Cała sytuacja jest dla mnie surrealistyczna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować