Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalallalala

Czy facet moze zakochac sie po kilku miesiacach w kobiecie

Polecane posty

Gość ulalalalalallalala

ktora od poczatku podoba mu sie fizycznie i pociaga go? Bo to akurat jest pewne i wiadome (choc nie ma seksu). Spotykaja sie regularnie, ale nie ma mowy o zakochaniu, Zadna ze stron o tym nie mowi.

Gość hmmm, jeśli spędzają ze sobą
sporo czasu myślę, że jest to możliwe nie ma seksu, ale co żadnych innych czułości nie ma?

Gość ulalalalalallalala
Sa czuloci.

Gość Pewnie że możliwe
Ja potrzebuje bardzo dużo czasu, do roku, kocha się za osobowość i czyny, jeżeli tu nie zagra to z mojej strony miłości nie będzie. Pożądanie czy sex nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Pewnie że możliwe
WomanInTheFog tak naprawdę mało kto wie czym jest prawdziwa miłość, niektórzy to mylą z pociągiem i motylkami, a to nie jest to, po prawdziwej miłości nie idzie o tej osobie zapomnieć po rozstaniu, często latami...

Oczywiście, że tak. Zgodzisz się jednak ze mną, iż są przypadki, gdzie ludzie biorą ślub po roku i są razem do końca życia, chodząc za rękę w wieku 70 lat będąc szczęśliwymi. Prawdziwa miłość to nie motylki, to zaufanie, przyjaźń wsparcie i to wszystko okraszone pożądaniem i potrzebą bliskości. Tu jednak pytanie jest o stan zakochania a nie miłości, a to są dwa różne uczucia :)