Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla chlopca

ubranka i buty dla chłopca, ktoś chętny?

Polecane posty

Gość dla chlopca

Dziewczyny mam sporo ubranek i butów (po kilka razy włożonych w większości, bo noga rośnie w zastraszającym tempie) dla chłopca. Głównie Mothercare, Zara, H&M, GAP, itp. M.in. dwie zimowe kurtki (jedna grubsza, druga cieńsza), czapki, spodnie, body, pajace, bluzy, sporo fajnych koszulek, itp. Większość poszła na allegro, ale ostatnio nie mam czasu i cierpliwości na wystawianie, tym bardziej, że nie ma już tego tyle co na początku (synek nosi ubrania dłużej, więc część niszczy, są sprane, itp. więc lądują w koszu). Urodził się w styczniu, w tej chwili ma dwa lata, więc możecie mniej więcej policzyć na jaką porę mam jaki rozmiar :) Większość jest 12m+, ale tych mniejszych też trochę zostało (m.in. kombinezon/śpiworek, różki do spania). Buty posiadam od rozmiaru 21 (wiosenne trzewiki, zaczął nosić w lutym 2011) do rozmiaru 23 (trampki materiałowe i skórzane, sandały, crocsy, kalosze). Mam również do sprzedana chustę Natibaby zieloną. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, napiszcie co i dla jakiego wieku Was interesuje i zostawcie maila, prześlę zdjęcia.

Gość dla chlopca
up

synek nosi juz ubranka 80 , jakie masz autorko ubranka od tego rozmiaru wzwyz ? jak cos moj mail: kasienkaa188@op.pl i cena ...pzdr Kasia