Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixocity

Chętnie Wam powróżę, piszcie

Polecane posty

Gość mewwa
sprawdza się co piszesz...dzięki.Rzeczywiście wielkie zmiany się szykują,ale chcialam konkretnie ,czy studia zaliczy syn i jak możesz coś o moim życiu ...prosze i dziękuję.11.08.1961

Gość Hej to ja zapytam tak
Hej to ja zapytam tak A gnieszka 14.08.1977 czy jutrzejsze spotkanie z kimś przebiegnie pomyślnie dla mnie?

Gość ixocity
Jestem już bardzo zmęczona. :) Nie pytajcie już więcej, odpowiem na wszystkie pytania, które mi dotąd zadałyście. Momencik.

Gość Juudit
Judyta 04.06.1990 powiedz mi proszę co zrobić w miłości? co zrobić co wybrać?:) PROOOSZĘ ODPOWIEDZ

Gość ixocity
Fieodora Szczerze mówiąc odradzałabym jakiegokolwiek spotkania w tym czasie, spotkanie byłoby intensywne, ale w dziwny, niespodziewany sposób, może przynieść coś niedobrego. mewwa Nie będzie kłopotów w relacji z synem, dlatego prawdopodobnie zaliczy. W innych sferach życia nie będzie prawie żadnych zmian, jedyne co się pojawi to nowe relacje, towarzyskie, nie uczuciowe, i nie będą one wiele znaczyć. Juudit Nie ma żadnej miłości. Dziękuję i dobranoc wszystkim!

bo jest w dziwny sposób :D ale juz zapuzno raczej zeby nie isc ;/ czyli nie przyniesie to nic dobrego?

Gość Joanna 30.07.87
PRZYPOMINAM SIĘ co w sprawach uczuciowych? obecnie jestem sama

Gość Joanna 30.07.87
pominęłaś mnie a cały czas czekam

Gość czy sie jeszcze uda....
czy w 2013 roku spelni sie moje najwieksze marzenie? Kiedy dokladnie? aga 19.05.76 dziekuje