Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaapp

Trudna sytuacja z facetem .. brak seksu

Polecane posty

Gość kiniaaaapp

Zaraz pewnie wszyscy mi pojadą zebym się do nauki wzięła ale mam poważny problem ... Obecnie mam 18 lat a mój chłopak 20 i 4 mies (rocznikowo 21) Zaczęlismy ze sobą "chodzić" gdy ja miałam 14 a on 16 lat.. no prawie 17 bo rocznikowo jest miedzy nami trzy lata róznicy ale tak naprawde duzo mniej.. Jest cudownie fajni enam się układa ale z racji tego ze zaczęlismy ze sobą chodzic w tak młodym wieku to przez długi okres nie uprawialismy seksu ...od jakichs 2 lat uprawiamy petting.. on jest wyrozumiały i cierpliwie czeka... jednak 2 miesiace temu przezylismy swoj pierwszy raz... od tamtego czasu seks uprawialismy tylko 3 razy poniewaz ja się ciagle boję konsekwencji.. nie boję się seksu, chciałabym z nim to robic ale boję się wpadki... z drugiej strony boję się ze on dłużej nie wytrzyma..w końcu to dorosły facet i ma potrzeby. on twierdzi ze będziemy to robic tylko wtedy kiedy ja bede chciała.. nie mam kasy na tabsy.. myslicie ze ten zwiazek ma sens ? ja chciałabym poczekac przynajmniej jeszcze z rok zeby skonczyc liceum ..proszę nie krytykujcie mnie .. jestem rozwazną osobą ale kocham go... chce z nim byc..wiem to po tych grubo ponad 3 latach zwiazku,,

Gość kiniaaaapp
doradzcie mi cos.. jakis srodek bez recepty + prezerwatywa... pękła wam kiedys ? wpadliscie ?

Gość kiniaaaapp
proszę niech ktos odpowie co mysli o tej sytuacji

Gość czy to jest normalne ?
do nauki się weź :classic_cool:

Gość kiniaaaapp
wydaje mi się ze i tak wystarczajaco długo juz czekał :(

Gość kto da wienceeje
weź się do nauki a nie tylko seks w głowie do matury nie musisz się przygotowywać?

Gość rolek
kniapa!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest hamstwo na kafa co to miało znaczyc wogule !!!!,,w końcu to dorosły facet i ma potrzeby. '' a co młody facet to niema potrzeb nim można pobniewierać bo on jest bezużyteczny niemajacy uczuć to chamskie i perfidne z twej strony ;/

Gość kiniaaaapp
tak myslałam ze dostanę tylko takie odpowiedzi...ludzie nie potrafią zrozumieć drugiego człowieka..a tak się składa ze uczę się bardzo dobrze

Niech Ci da na tabletki, co za problem? Co, wstydzisz się iść do lekarza? Zamiast na kosmetyki wydaj na plastry albo tabsy i po problemie.

Gość rolek
ze tez takie tepe pokolenie nam rośnie

Gość kiniaaaapp
nie chodziło mi o to.. po prostu nie biorę pod uwagę chłopców w wieku 15 lat ktorzy seksu uprawiac nie powinni... nie wiem jak to wytłumaczyc, w kazdym bądź razie nie chciałam nikogo urazić. Czemu tak jest na kafe ze jak napisze jakaś młoda osoba to od razu musi zostać zbesztana?

Gość kiniaaaapp
nie nie wstydzę się iśc do lekarza a na kosmetyki wydaje góra 10 zł na 2 miesiące. nie mam potrzeby ciagłego kupowania kosmetyków..tylko gdy mi się coś skończy

Gość rtuiyo
ale z Ciebie łajza :o Tabletki nie są drogie, ja płacę około 20zł na miesiąc, to chyba nie jest dużo :o A gumki to też zabezpieczenie, jakby tak czeto pękały to by nikt ich nie kupował. Jak się kupuje porządne gumki w aptece i używa ich jak nalezy to pęknąć nie powinny. Oczywiście istnieje taka możliwość ale żaden środek antykoncepcyjny nie daje 100% pewności!

Gość rolek
to była dyskryminacja ta masz 18 lat to dyskryminujesz 15 latków masz 20 lat to 17 i 18 latków i tak w zwyż aż do 25 i wtedy juz wszystkim szanse dajecie . . Zapamietaj sobie to raz a nazawsze i dokonca życia potrzeby kazdy człowiek ma i nienalezy je odrazu zaspokajac bo ktos starszy jest i mu sie sexu chce żenujace .

Gość kiniaaaapp
wytłumaczcie mi co takiego strasznego napisałam ze po mnie jedziecie ? czy to cos dziwnego ze martwię się ze już długo nie uprawiamy seksu i ze moze w koncu to mu się znudzi ? jedziecie mi jakbym napisała że mam 15 lat i po miesiacu poszłam z chłopakiem do łóżka

Gość kiniaaaapp
rtuiyo dzięki za odpowiedz jako jedyna potrafisz normalnie odpisać

Gość rolek
bo niemasz gdzie sie pytac o sex najlepiej na kafe ;/ rozumie ine foruma ale kafe ;/ jak sie boisz to tego nierób znudzi sie to znudzi to by sie w związku tez mugł znudzić i tyle .

Gość gfhgf
Musisz miec świadomość, że nie ma 100 % antykoncepcji. Ale mimo to proponowałabym Ci pigułki. Chyba są najskuteczniejsze. Osobiście biorę Microgynon 21. Cena ok 8 zł za 3 listki(na 3 miesiące). Więc żaden koszt. Czuję się po nich świetnie, nie tyję . Powiedz ginekologowi wprost, że nie masz pieniedzy i niech ci przepisze tanie tabletki. Powodzenia :)

Gość kiniaaaapp
rolek nie mozna było tak od razu ? to jest odpowiedz na temat a nie tamto, dzięki

Gość kiniaaaapp
gfhgf jejku nie widziałam ze są az tak tanie tabletki ;o

Gość rtuiyo
Z tego co widzę na internecie to w takiej cenie są po refundacji :P Ale bez refundacji kosztują 23zł, co za trzy miesiące i tak jest ceną chyba niezbyt wygórowaną. :P I oczywiście, ceny mogą się różnić w różnych aptekach.

Gość gfhgf
Ginekolog bez problemu powinien ci wypisać receptę i tab. będą refundowane.