Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkołajkkfhgjfdgdgfdgdfgfg

pomóżcie mi wybrać szkołę dalej....

Polecane posty

cześć.. chodzę do liceum zaocznego, miałam przerwę w nauce. moje przedmioty które będę zdawać to oczywiście matma, polski i angielski na maturze...pewnie podstawowa matura, bo mam bardzo mało zajęć.. jaką szkołę mam wybrać po skończeniu liceum?? myślałam o studiach i bardzo bym chciała pójść, ale to niemożliwe żeby zdawać maturę rozszerzoną z przedmiotów których mam tu dosłownie kilka godzin tylko... :/ czy po szkołach policealnych dostanę pracę?? czy raczej pracodawcy patrzą na to i nie chcą zatrudniać takich osób?? może jest tu ktoś kto chodził do takiej szkoły i teraz sie dalej uczy ??

jestem bardzo zagubiona..tak bardzo żałuje że się nie uczyłam wcześniej jak miałam okazję.. tak bardzo byłam głupia..nie wiem chyba jestem już skreślona.. :/

Gość grdtrt
ja mam studia, a pracy nie mam.. więc na to nie patrz a matura rozszerzona wcale nie jest taka straszna, naprawdę może idź do jakiejś policealnej?

no a czy po takiej policealnej jest praca?? :P pójdę gdzieś dalej, bo nie będę pracować w swoim zawodzie..na pewno.. nie wiem do jakiej policealnej pójść..