Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppsod99f

CZY W BIEDRONCE SA JAKIES PORZADNE RZECZY KTORYM UFACIE??MACIE HITY JAKIES???

Polecane posty

Gość ppsod99f

podobno oliwa z oliwek z biedronki jest super jakosci a 10 zl tylko.. wierzycie w to??? kiedys w ddtvn mowila o tym dietetyczka ze warto ja kupic bo jest dobra

Gość bedronkowicz
w biedronce są sama fajne rzeczy, często lepsze, wieksze i tańsze ::P

Ja tam kupuję chrupki chlebek, mozarellę, serki wiejskie, jogurt Tola, bo jest z Krasnegostawu a lubię te produkty, filet z łososia, ostatnio pesto czerwone. Z chemii płyn do kamienia Fist, rewelacyjnie oczyszcza, no i Fist do tłuszczu. Krem do rąk taki w różowym.

Gość ppsod99f
ale produkty w biedronce sa tansze bo gorszej jakosci.... to powod.. jogurty tola obrzydliwe w smaku i roznia sie od krasnego stawu oryginalnego...fuj poza tym to sama chemia i z chin rzeczy..slonecznik jest z chin bo sprawdzalam jablka i inne owoce tez pewno z zagranicy

Gość ppsod99f
a wina sa naprawde tam tansze i dobre czy syf >>?? polecacie jakies porzadne wino zeby bylo dobre a tansze niz gdzie indziej?

Wszędzie jest chemia, nie tylko w Biedronce :) U mnie w mieścinie tylko ten market jest, więc każdy tam leci. I nie powiem, że dużo taniej tam jest. Chyba, że coś jest wyprodukowane dla Biedronki to tak, ale reszta taka sama cena.

Wszędzie jest chemia, nie tylko w Biedronce :) U mnie w mieścinie tylko ten market jest, więc każdy tam leci. I nie powiem, że dużo taniej tam jest. Chyba, że coś jest wyprodukowane dla Biedronki to tak, ale reszta taka sama cena.

Ja tam lubię wiele produktów z Biedronki. Moje hity to ciasto francuskie migdały w czekoladzie (conajmniej paczka dziennie! ;) wszelkie słodycze: czekolada Magnetic biała, wafelki smaczne serki

Orzeszki w miodzie są i tańsze i gorsze. :) Bardzo rzadko robię tam zakupy, ale jeszcze nie trafiłam na żaden hit. No może parówki, ale to z 5 lat temu było, więc nie wiem czy nadal są smaczne.

Gość ppsod99f
A 0LIWA CASA Z BIEDRONKI TA ZIELONA TO DOBRA WG WAS CZY TO SAM SYF I PODROBKA??

ja kupuję ser,colę,czipsy,płatki kukurydziane,kawę,herbaty,kakao,tampony,wkładki,żel pod prysznic i słodycze.

Gość sdfewsfesfc3e
oliwa z oliwek jest zajebista ciasto francuskie też jak ktoś pisał kupuje tam praktycznie wszystko, tylko nie ma tam mojego ulubionego sosu czosnkowego

Gość DKKF8bbsbss
OLIWA Z OLIWEK TO ZE ZGNITYCH OLIWEK PEWNO I NIEZDROWA BO CZEMU TAKA TANIA WIECIE ILE KOSZTUJE WYPRODUKOWANIE OLIWY Z OLIWEK ?? TO NA PEWNO NIE JEST DOBRA OLIWA BO DOBRA OLIWA MUSI KOSZTOWAC 30 ZLOTYCH MINIMUM ZA LITR

i jeszcze kawałki łososia na zimno- pyyycha

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oliwa z biedronki jest dobra ale nie np do śledzi w oliwie bo ma gorzki posmak

Gość cfjhhjkjhlkkk
parowki wedzone z kurczat 1 kg za chyba niecale 7 zl,bardzo dobre sa.I czipsy smaczne,serki wiejskie tez. mleko tez kupuje w kartonie,piwo.

Gość Adamo...
jest tańsza oliwa bo jest produkowana tylko dla biedronki czyli dystrybucja bezpośrednio od producenta bz pośredników jak to często bywa wtedy jest niestety droższa

Gość DKKF8bbsbss
adamo a kto ja badal? moze to syf i truje ?

Gość Adamo...
to samo mogę spytać ciebie kto badał oliwę za 30 zł czy za 40 zł nie wszystko co jest drozsze musi być dobre kiedyś kupiłem oliwę z oliwek za 45 zł była nie do jedzenia cała oliwę wyrzuciłem na śmietnik wiec nie wszystko co jest tańsze musi być badziew

Gość A moje hity
To super krakowska i frankfuterki.Pozatym szynka. Maja super szynke !!!!!

Gość nie straszzzz
BYLA NIE DO JEDZENIE BO PEWNIE GORZKA I NATURALNA CZYLI DOBRA BO IM BARDZIEJ GORZKA OLIWA I NIEDOBRA TYM LEPSZA I PRAWDZIWA TUMANIE..NIE SMAK A JAKOSC SIE LICZY.

Gość oliwinkaa
Gorzki smak oliwy nie oznacza,że jest ona wysokiej jakości! Kto wam takich głupot naopowiadał. Dobra oliwa jest bez obcego posmaku i nigdy nie jest gorzka.Llata całe pracowalam w tłoczarni oliwy we Włoszech. Oliwa z gorzkim posmakiem albo jest juz lekko zjełczała albo została wytłoczona z nadgniłych lub zarażonych oliwek. Myśmy tłoczyli takie własnie oliwy do hipermarketów - zjełczałe, nadgniłe albo chore, z plesnią itp.

Gość oliwa musi byc gorzka
ja w grecji jestem i tu kazdy wlasciciel oliwiarni wie ze oliwa musi byc gorzka by byla prawdziwa i zdrowa i musi piec strasznie w jezyk jak nie piecze nie jest dobra

Ja tam kupuję serki topione delitante różne smaki, oliwę z oliwek, desperados (jest tani:p)