Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona30

przymanie sie za rece , pierwszy pocałunej , pierwszy seks itp

Polecane posty

Gość zrozpaczona30

jak w temacie napiszcie proszę w jakim wieku pierwszy raz : -trzymaliście się za ręce -całowaliście się -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej -uprawialiście seks -ilość partnerów seksualnych do teraz u mnie same zera ,a mam 30 lat :(

1 - przedszkole 2 - przedszkole 3 - przedszkole 4. troszke pozniej 5. nie twoj interes... ;) ;P

Gość Karmazynowy
u mnie tez same 0

Gość minister
ach ten wyglad. Jak ktos od 30tki nie robil nic z tych rzeczy to albo mieszka na koncu swiata albo nie halo wyglada, co tu sie duzo oszukiwac :D

Gość kamil jgora
1. 18 lat 2. 20 lat 3. 27 lat 4. 27 lat 5. 1 mam 33 lata

Gość urodzin bawić
Same 0 lat 21

Gość grdge
1. 15 lat 2. 17 lat 3. 18 lat 4. 19 lat 5. 1 mam 24 lata

-trzymaliście się za ręce; najdawniej pamiętam 13? -całowaliście się; 13 -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej; 15 -uprawialiście seks;15 -ilość partnerów seksualnych do teraz;2 Obecnie mam17 lat

Gość Krzysztof Głowacki 31
Wszystko nigdy

Gość Jaaaaaa27777777
-trzymaliście się za ręce - 16 -całowaliście się - 16 -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej - 17 -uprawialiście seks - 18 -ilość partnerów seksualnych do teraz - 4 A lat mam prawie 27

Gość Samotniczka1981
Ja też same zera - i się nie przejmuję :)

Gość zrozpaczona ona
1. 24 2. 24 3. brak 4. brak 5. 0 obecnie 26

Gość Facet 29 lat
Ogólnie to mnie dziewczyny podrywają może nie modelki ale aż żal nie wykorzystać :) -trzymaliście się za ręce - 8 klasa podstawówki -całowaliście się - tak namiętnie też podstawówka nie pamiętam klasy -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej głupia sprawa ale kiedyś jak byliśmy z moją sąsiadką młdzi to bawiliśmy się w lekarza, dotykaliśmy itd. bez całowania z 12 lat miałem -uprawialiście seks - nie pamiętam ale chyba 15 lat -ilość partnerów seksualnych do teraz - tego nie wiem w 2012 spałem z 2-ma kobietami więc nie tak źle, ale całe życie myślę że 100 nie przekroczyłem

Gość zrozpaczona ona
jem keczup zrobiony z ogórków🖐️

U mnie też same zera we wszystkich kategoriach wymienionych przez autorkę. Cóż począć, zdechnę samotnie.

Gość fddsfdfdf
Wszystko w wieku 21 lat

-trzymaliście się za ręce PRZEDSZKOLE -całowaliście się PRZEDSZKOLE -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej NIE PAMIETAM ALE CHYBA PRZEDSZKOLE -uprawialiście seks W WIEKU 16 lat

Gość ahsgfl
-trzymaliście się za ręce- 15 -całowaliście się- 15 -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej-16 albo 17 -uprawialiście seks- nie uprawialam -ilość partnerów seksualnych do teraz-0 Lat 20

Gość Dojrzałe_wino
Zrozpaczona30,a czy musisz się chwalić pierwszemu z którym będziesz,że masz "zerowy przebieg"? Nie przejmuj się,to może być dla niego nawet zaleta; będzie się poruszać po totalnie dziewiczym (pod każdym względem) terenie ;) Uszy do góry!Ale chyba już czas,żeby Ci kumpele jakąś randkę w ciemno zorganizowały...

Gość on13131313
-trzymaliście się za ręce- 21 -całowaliście się- 21 -widzieliście nago miejsca intymne płci przeciwnej-22 -uprawialiście seks- 22 -ilość partnerów seksualnych do teraz-1 Lat 24