Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukującamalinowa

Poród w szpitalu Smiemieradzkiego w Krakowie -opinie

Polecane posty

Gość Poszukującamalinowa

Witam :) Bardzo proszę, aby osoby, które rodziły w Szpitalu Siemieradzkiego w Krakowie wyraziły swoją opinię. Sama już na dzień otwarty się nie wybiorę, ponieważ jestem zagrożona porodem przedwczesnym i muszę do porodu leżeć... Ale chętnie poczytam jakie są Wasze opinie. Co jest tam płatne i jakie są to koszty? Np ile płaciłyście za poród rodzinny itd. Czy ktoś rodził tam bez znieczulenia? Czy opieka była dobra, do czego jest dostęp w pokoju przedporodowym (podobno mają piłki i worki sako). Czy ktoś rodził tam w wodzie? Położna z tego szpitala mi mówiła, że w wannie jest się przed porodem, a na sam poród wychodzi się z wanny -czy rzeczywiście tak jest i czy można się dogadać, by poród faktycznie odbył się w wodzie? Czy w momencie przyjścia na świat dziecka przyciemniają światło, aby szok dla dziecka był mniejszy -wiem, że w niektórych szpitalach praktykują coś takiego.

Gość juyiuikiko
up up

Gość uyhyujytujy
Spadaj debilu.

Gość aaaniaaa25
Hej , Ja rodziłam w tym szpitalu i byłam bardzo zadowolona z opieki jak i samego porodu . Poród rodzinny jest płatny dlatego rodziłam sama . Co do znieczulenia to nie wiem jak jest teraz . Ja przebywałam w nowo odnowionym pokoju z 3 łóżkami i toaletą .