Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemMagdalena

Mój chłopak zginął ;(

Polecane posty

Gość jestemMagdalena

Nie wiem od czego zacząć, ale muszę to jakoś wyrzucić z siebie ;( Niecałe 3 miesiące temu zginął mój ukochany chłopak ;( miał wypadek na motocyklu... (od razu nasuwa się myśl, że pewnie jechał jak wariat to ma za swoje ;/) ale tak nie było... Owszem lubił ścigacze, szybką jazdę ale tego feralnego dnia to nie była Jego wina !! ;( Samochód zajechał mu drogę ;( Tak ciężko mi się o tym wciąż pisze ;( Miał 22 lata i całe życie przed sobą ;( miał być zawsze ze mną i co mi zrobił ;( Ja mam 18 lat a czuje jakby moje życie już się skończyło... Nie widzę, abym mogła normalnie żyć po tym wszystkim ;( Nie wiem co dalej ze sobą zrobić... Nawet zwyczajne codziennie sprawy są dla mnie za trudne ;( w tym roku matura, a ja nawet nie mam ochoty zebrać się i wstać z łóżka :( a gdy to zrobię mam ochotę znów do niego wrócić i płakać ;( ale póki co jakoś zaciskam pięści i "niby" funkcjonuje ;( ale nie mam już na to siły ;( najchętniej chciałabym do Niego ;( Będąc w tak młodym wieku jak mam dalej żyć ? ;( i po co ? ;( cały czas o Nim myślę i o tym co się stało ;( patrze w nasze wspólne zdjęcia i mam ochotę płakać chociaż już nie mam czym.. ;( dlaczego nie było nam dane być razem ;( czemu to miało służyć ? ;(

Hmm!!Wiesz...czlowiek zadaje sobie pytanie dlaczego ja?ale w tym wsyztskim jest jakis sens... ja tez lezalam w klinice i zastanawialam sie dlaczego ja? ale ja wierze ze tym wszystkim jest jakis sens jakies przeslanie...ja to nazywam lekcja zycia... doswiadczenie... ty przezylas strate i chodzi o to bys sie nauczyla zyc bez niego... ys sie nauczyla zyc...znala wartosc zycia... ze mozna je w kazdej chwili stracic ze nalezy je szanowac ze nalezy kochac i szanowac ludzi bo ktoregos dnia moze ich zabraknac...Musisz sie wyplakac ...wyzalic... bol kiedys minie zagoi rany czas... a ty nauczysz sie zyc i pojdziesz dlalej w zycie bardziej doswiadczona bardziej ceniaca chwile ludzi zycie ...sama bedziesz ostroznie jezdizla motorem czy samochodem...wiem ze latwo sie mowi...ale nauczysz sie zyc...a o nim bedziesz pamietac... jeszcze pokochasz pokochasz mocniej... pokochasz madrze...i madrze bedziesz zyla...Doswiadczenie...Lekcja Życia...