Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAriannnaMariann

Miłośc zniszczyła jej zycie .

Polecane posty

Gość MAriannnaMariann

Kobieta lat 27 . Piekna , nie ladna ale piekna .Perfekto . Wysoka 178 , piekna cera geste hebanowe włosy , białe równe zęby . No cycki ma małe jedyny minus . Ale tak piękna ze mogła by mieć każdego faceta , żyć w luksusie i nie pracować . A co robi ? Pracuje za 1200zł , Jej facet to biedak , jeździ starym rozpadającym się golfem 3 za 500zł . Nie ma pracy sprzedaje jakies graty na targu . Biedak plebs , i w dodatku brzydki .Co śpi je sra . Ona w nim zakochana tak mocno ze niszczy sobie własne życie Poderwal ja w czasach liceum . Bo jezdził audi a6 ojca Ta glupia sie zakochała bo myslala ze cos z niego bedzie i teraz przegała zycie . Tragedia

Gość desperacja ostateczna
cholera gdybym wiedział, że trzeba mieć to audi w liceum, to bym rodziców zaszantażował :classic_cool:

Gość MAriannnaMariann
pewnie tak

Gość MAriannnaMariann
a to w moich czasach to byl szpan teraz to ja nie wiem na co leca licealistki czasy sie zmienily , podobno na ekologie , i bycie ciota tak slyszalem .

w moich czasach to prawdę mówiąc nie było jeszcze audi a6 ale gdybym miał poloneza :classic_cool: pomijając jego możliwości finansowe to jaki on jest? może ma wiele zalet, jest kochający i tak dalej? gdy tymczasem ty oceniasz bardzo powierzchownie

Gość verszarta2222222
moja była przyjaciółka --- zgrabna, wzrost 168 cm, włosy długie proste kasztanowe, oczy duże zielone, cera oliwkowa gładka tak jak cała skóra, zęby naturalne lśniące , piękny zabójczy uśmiech,porusza się z gracją i wdziękiem , jak szła ulicą to wszyscy faceci wybałuszali oczy i co zrobiła ? zakochała się na zabój w facecie 17 lat starszym, ale nie o wiek chodzi, facet brzydki jak skrzat , z łuszczycą, posiadacz dorosłej córki z poprzedniego związku, zęby popsute, podrywa wszystkie babki które znajda się w zasiegu jego oczu ona ma ładnego przystojnego ojca który lepiej wygląda od jej partnera , w dodatku młodziej partner ją bije notorycznie ,ona wychodzi za niego za mąz, facet nie pracuje, ona zachodzi w ciąże , gdy dzieciak jest mały ona dowiaduje się że zmajstrował innej kobiecie dzieciaka i rzuca ja na zawsze ona wyprowadza się od niego do rodziców z dzieckiem jest samotna matką i nie otrzymuje alimentów bo nie ma z czego być może zarabia w szarej strefie życie przypadek autentyczny

Gość MAriannnaMariann
bo sie kochałem w niej od liceum . Najładniejsza dziewczyna w miescie jak dla mnie . Ale wtedy szans nie mialem . Nie mialem audi starych . jezdziłem mzk , lub rowerem . 10 lat mineło . Czasy sie zmieniły . Teraz kurde patrze nie mowie ze nawet ze mna , bo jakis tam bogaty nie jestem . Ale naprawde ona mogla by miec kazdego . Jak gdzies tam z nia szedłem po miescie to kurwa kazdy facet sie ogladał , przechodziła przez srodek pociagu to wszyscy kurwa łeb do tyłu masakra .Naprawde jest piekna , mogła by byc modelka , ale modelki to kurwy i ona taka nie jest . Przez to ze nie pomysli ze mogła by wykorzystac swoja urode i zgarnac jakiegos milonera . To klepie biede , szkoda mi normalnie jej . Ze taka laska sie tak marnuje

Gość MAriannnaMariann
bo sie kochałem w niej od liceum . Najładniejsza dziewczyna w miescie jak dla mnie . Ale wtedy szans nie mialem . Nie mialem audi starych . jezdziłem mzk , lub rowerem . 10 lat mineło . Czasy sie zmieniły . Teraz kurde patrze nie mowie ze nawet ze mna , bo jakis tam bogaty nie jestem . Ale naprawde ona mogla by miec kazdego . Jak gdzies tam z nia szedłem po miescie to kurwa kazdy facet sie ogladał , przechodziła przez srodek pociagu to wszyscy kurwa łeb do tyłu masakra .Naprawde jest piekna , mogła by byc modelka , ale modelki to kurwy i ona taka nie jest . Przez to ze nie pomysli ze mogła by wykorzystac swoja urode i zgarnac jakiegos milonera . To klepie biede , szkoda mi normalnie jej . Ze taka laska sie tak marnuje

:D i niech mi ktoś powie, że trzeba być niesamowicie przystojnym albo zamożnym, żeby mieć atrakcyjną kobietę :D takich przypadków jest więcej przede wszystkim, to tych mężczyzn charakteryzuje absolutny brak kompleksów :D

Gość MAriannnaMariann
on w ogole . Handluje jakimiś gratami z ulicy , taniej kupi drożej sprzeda . Z nadwaga , niski , . Moze kocha szanuje itd . Ale to mógłby robic kazdy inny mężczyzna , ja nie mowie ze musi byc piekny .Ale powinien byc bogaty !!!!!!!!!!! bo to zal czlowieka ściska jak widzi druga angeline jolie w rozpadajacym sie golfie 3 . Milosc straszna rzecz !

Gość szaszara
sukces w życiu człowiek ma zapisany w mózgu A NIE W WYGLĄDZIE kobieta nie musi być modelką żeby mieć cudownie w życiu jak twoja ukochana jest tępą kozą no to sorry, widocznie są warci siebie , nie masz co jej żałować

Gość gdhdghs52
wybór partnera tez niestety świadczy o człowieku, więc ta twoja laska zbyt bystra nie jest. jak ktos ma takie atuty i nie potrafi ich przekuć w sukces zyciowy, to niestety swiadczy o braku inteligencji. swoją drogą, to co to za biedny region, że laski śliniły sie na starego golfa.. ja mam ponad 30 lat i za moich czasów branie miał chłopak przyjeżdżający do szkoły corvettą, wymiennie z harleyem

Gość MAriannnaMariann
golfa to ma teraz bo jest przegrancem w liceum brał od ojca a6 i był szpan