Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkamorllka123456

impreza, ja, mój były i nowa dziewczyna

Polecane posty

Gość elkamorllka123456

Za tydzień jest impreza, na którą zaproszony jest tez jest mój były. Potwierdził juz obecność i jestem prawie pewna że przyjdzie ze swoją nową dziewczyna. Zerwalismy 2mies temu, on po 3 tygodniach miał juz nową... Jednak ja nie mogę zapomnieć. Oczywiście nie bede sie poniżać i z nim o tym rozmawiac, tylko moje pytanie brzmi, jak sie zachowywac? Co zrobic? A moze któraś ma podobne doświadczenia- jak on może się zachować? Kiedyś byłam dla niego wazna, po zerwaniu wręcz dzwonił niemal zapłakany, żebysmy do siebie wrócili. Boję się tej imprezy, jak zobaczę ich razem, to nie wiem jak zareaguję. Jednocześnie nie zrezygnuję z zabawy. Mam trochę mętlik w głowie...

Gość uoiuio
Może on robi to specjalnie? A odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta. Idź i się baw jak gdyby nigdy nic. Nie ignoruj go (przywitaj się, chwilępogadaj jeśli to on zagada), ale nie utrzymuj zbyt długiego kontaktu. Przyszłaś się bawić a nie gawędzić z byłym, i niech on to widzi :) I wyglądaj ładnie :P

Gość elkamorllka123456
dodam jeszcze tylko, że on ma na imię Azor

Gość mjmjmjmj j j j
cos posralas w tym topiku,skoro z nim zerwalas a on dzwonil i plakal to dlaczego sie ponizysz zeby z nim rozmawiac na imprezie:O

Gość czarnaxxx
musisz wyglądać wystrzałowo idealna fryzura ciuch no i makijaż oczywiście, zachowuj się normalnie nie daj po sobie wyczuć że jesteś zazdrosna bo jak to zobaczy to już będzie klapa. Baw się nigdy:)

Gość uoiuio
Powiem Ci tylko, że kiedyś też musiałam spotkaćbyłego z nowądziewczyną(u mnie to on mnie zostawił), i kiedy zobaczył jak wyglądam i jak dobrze siębawię(powiem więcej, byłam bardzo miła dla niego i tej dziewczyny) to nie mógł wyjść z podziwu, bo jak to, przecież tak bardzo mnie skrzywdził :D Następnego dnia chciał wróćić.

Gość jedyna i ostatnia rada to
nie iść tam