Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

je je jestę ostrą zawodniczką...

Polecane posty

Gość singielka_baletnica
jestes tępym tłukiem a nie zawodniczka :D

Gość lllluuu
jeste ostrą zawodniczką z ciasną piczką

Gość czas twej sławy już dawno
przeminął teraz jesteś nic nieznaczącą dziewczyną :classic_cool:🖐️]]]] jooł joł joł

Gość opisni grozni abs
psiną też sie rymuje :D

Gość wazelinowa ferajna
Nie jesteś już trendy:D Zresztą nigdy nie byłaś:D

Gość nawet jej tak nie pisz bycie
trendy to dla tej purchawy sens zycia:D

zdecyduj się kretynko czy już nie jestem czy nie byłam nigdy :classic_cool: poza tym jesteście naprawdę żałośni w chooj :O założyłam wesoły temacik, a Was jak zwykle bolą doopska i wyrażacie swoje opinie na mój temat które mnie kootas obchodzą 🖐️ nie chce mi się z Wami uskuteczniać jakichś słownych przepychanek internetowych także albo napiszecie coś ciekawego albo wypierrdalać :classic_cool:🖐️

Gość wazelinowa ferajna
jem kupe

Gość szczęsliwy mąż
kutalong breivik pasza natasza kasza kasza kasza piczka kutalong hop

"poza tym jesteście naprawdę żałośni w chooj założyłam wesoły temacik, a Was jak zwykle bolą doopska i wyrażacie swoje opinie na mój temat które mnie kootas obchodzą nie chce mi się z Wami uskuteczniać jakichś słownych przepychanek internetowych także albo napiszecie coś ciekawego albo wypierrdalać" v v v w koncu ktos tym debilom napisal cos konkretnego bo juz mi sie rzygac chce od ich wypocin.

Jesteś cienka, baaaardzo cienka. Nie masz nic do powiedzenia, gęgasz coś nie wiadomo po jakiemu i uważasz ze jest to cool. Otóż nie jest, jesteś żałosna. Może spróbuj być sobą, a jak jesteś taka jaka jesteś tutaj, to znikaj w odchłani rynsztoka

Gość &^^%$#hH776%
pSp wykurviaj stad wywloko bo jestes nudna jak flaki z olejem :O

banda sfrustrowanych ciot c'nie Mycha? myślą, ze jak pocisną na forum to nagle poczuję się gorzej frajernia mierzy mnie swoją miarą śmieszne doprawdy v v v v baaaardzo głęboki tekst:o, tylko na tyle Cię stać?:o

Gość chełm1
szczęsliwy mąż czy tak to leciało? skrzydlata pipka kutalong pipka pipka pipka piiipka pipka grzyb

Gość zielona pomarancka;p
22:43 [zgłoś do usunięcia]Lahey Jesteś cienka, baaaardzo cienka. Nie masz nic do powiedzenia, gęgasz coś nie wiadomo po jakiemu i uważasz ze jest to cool. Otóż nie jest, jesteś żałosna. xxxxxxxxxxxxxxxx :::::::::::: hahahaha lepiej tego ująć nie mozna!!!:)

Może te Twoje denne teksty podobają się gimbazie, w to nie wątpię. Zaiste im imponujesz niezmiernie. Tylko może warto zaimponować czymś wartościowym?...pewnie tak, ale Ty nie masz w sobie nic wartościowego. Odzywasz sie jak kryminalistka, jesteś płytka i wulgarna...pusta jak bęben Roling Stonesów. Jak dla mnie to dno...dno...dno...wodorosty i w chuj mułu.

Gość Andre Andrus
Twój temacik nie jest "wesoły"tylko chujowy. Mylisz pojęcia.

Gość o jesu znowu ta *********
pozdrawiam środkowym palcem : chooj kogo to ty obchodzisz marna imitacjo czlowieka 🖐️

wedlug mnie conajmniej dziwne jest doszukiwanie sie badz wymaganie glebokich przemyslen, prawd i madrosci zyciowych w tego typu topikach na jakims durnym forum gdzie wiekszosc ludzi pisze o jedzeniu kupy. Wielu ludzi wchodzi tu po prostu, zeby sie odmozdzyc, doslownie. Niemniej jednak irytujace jest to, ze pojawi sie pajac jeden z drugim, ktory przyzna sobie prawo do oceniania i obrazania ludzi ktorych nie zna. Jak tylko pojawi sie ktos zadowolony, z dobrym humorem lub nie daj Boze - ladnym zdjeciem(!!!!) zaraz sie pojawia wiedzacy wszystko lepiej niz ty sam/a i beda cie tak dlugo gnoic az wyjdziesz lub sie zdenerwujesz. Nawet gdyby sie im wsadzilo chooja do mordy za przeproszeniem dalej beda nawijac. :o

a żartować to trzeba umieć, gdyż te Twoje pierdolenie z którego sama się śmiejesz nie jest ani śmieszne, ani zabawne. Jest po prostu żałosne

Gość gggyy
Lahey ma 1000% racji.

masz rację Mycha.....PŚP..jak w morde strzelił....nic dodać nic ująć