pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 mam co chcę, mogę wszystko! pod spódniczką kitram dropsy, wię co lubią wszyscy chłopcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość singielka_baletnica Napisano Styczeń 10, 2013 jestes tępym tłukiem a nie zawodniczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lllluuu Napisano Styczeń 10, 2013 jeste ostrą zawodniczką z ciasną piczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 uzasadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czas twej sławy już dawno Napisano Styczeń 10, 2013 przeminął teraz jesteś nic nieznaczącą dziewczyną ]]]] jooł joł joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opisni grozni abs Napisano Styczeń 10, 2013 psiną też sie rymuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 oj polaczki... żal mi Was od zawsze i na zawsze już chyba :D bo jest z Wami coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazelinowa ferajna Napisano Styczeń 10, 2013 Nie jesteś już trendy:D Zresztą nigdy nie byłaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jej tak nie pisz bycie Napisano Styczeń 10, 2013 trendy to dla tej purchawy sens zycia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 zdecyduj się kretynko czy już nie jestem czy nie byłam nigdy poza tym jesteście naprawdę żałośni w chooj :O założyłam wesoły temacik, a Was jak zwykle bolą doopska i wyrażacie swoje opinie na mój temat które mnie kootas obchodzą nie chce mi się z Wami uskuteczniać jakichś słownych przepychanek internetowych także albo napiszecie coś ciekawego albo wypierrdalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazelinowa ferajna Napisano Styczeń 10, 2013 jem kupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęsliwy mąż Napisano Styczeń 10, 2013 kutalong breivik pasza natasza kasza kasza kasza piczka kutalong hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 no, już lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 "poza tym jesteście naprawdę żałośni w chooj założyłam wesoły temacik, a Was jak zwykle bolą doopska i wyrażacie swoje opinie na mój temat które mnie kootas obchodzą nie chce mi się z Wami uskuteczniać jakichś słownych przepychanek internetowych także albo napiszecie coś ciekawego albo wypierrdalać" v v v w koncu ktos tym debilom napisal cos konkretnego bo juz mi sie rzygac chce od ich wypocin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Jesteś cienka, baaaardzo cienka. Nie masz nic do powiedzenia, gęgasz coś nie wiadomo po jakiemu i uważasz ze jest to cool. Otóż nie jest, jesteś żałosna. Może spróbuj być sobą, a jak jesteś taka jaka jesteś tutaj, to znikaj w odchłani rynsztoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 banda sfrustrowanych ciot c'nie Mycha? myślą, ze jak pocisną na forum to nagle poczuję się gorzej :D frajernia mierzy mnie swoją miarą :O śmieszne doprawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość &^^%$#hH776% Napisano Styczeń 10, 2013 pSp wykurviaj stad wywloko bo jestes nudna jak flaki z olejem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Wojewódzki kafe.......:Dhahahahaha, bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 banda sfrustrowanych ciot c'nie Mycha? myślą, ze jak pocisną na forum to nagle poczuję się gorzej frajernia mierzy mnie swoją miarą śmieszne doprawdy v v v v baaaardzo głęboki tekst:o, tylko na tyle Cię stać?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chełm1 Napisano Styczeń 10, 2013 szczęsliwy mąż czy tak to leciało? skrzydlata pipka kutalong pipka pipka pipka piiipka pipka grzyb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona pomarancka;p Napisano Styczeń 10, 2013 22:43 [zgłoś do usunięcia]Lahey Jesteś cienka, baaaardzo cienka. Nie masz nic do powiedzenia, gęgasz coś nie wiadomo po jakiemu i uważasz ze jest to cool. Otóż nie jest, jesteś żałosna. xxxxxxxxxxxxxxxx :::::::::::: hahahaha lepiej tego ująć nie mozna!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Lahey } naprawdę przykro mi, że mój tekst jest dla Ciebie płytki :D ale Twoje oczekiwania co do moich postów mam głęboko w doopie. i chooj Cię obchodzi to na co mnie stać ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 pewnie żartu nie skumasz :O aaa i taka właśnie koorwa jest rozmowa z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Może te Twoje denne teksty podobają się gimbazie, w to nie wątpię. Zaiste im imponujesz niezmiernie. Tylko może warto zaimponować czymś wartościowym?...pewnie tak, ale Ty nie masz w sobie nic wartościowego. Odzywasz sie jak kryminalistka, jesteś płytka i wulgarna...pusta jak bęben Roling Stonesów. Jak dla mnie to dno...dno...dno...wodorosty i w chuj mułu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andre Andrus Napisano Styczeń 10, 2013 Twój temacik nie jest "wesoły"tylko chujowy. Mylisz pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jesu znowu ta ********* Napisano Styczeń 10, 2013 pozdrawiam środkowym palcem : chooj kogo to ty obchodzisz marna imitacjo czlowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 wedlug mnie conajmniej dziwne jest doszukiwanie sie badz wymaganie glebokich przemyslen, prawd i madrosci zyciowych w tego typu topikach na jakims durnym forum gdzie wiekszosc ludzi pisze o jedzeniu kupy. Wielu ludzi wchodzi tu po prostu, zeby sie odmozdzyc, doslownie. Niemniej jednak irytujace jest to, ze pojawi sie pajac jeden z drugim, ktory przyzna sobie prawo do oceniania i obrazania ludzi ktorych nie zna. Jak tylko pojawi sie ktos zadowolony, z dobrym humorem lub nie daj Boze - ladnym zdjeciem(!!!!) zaraz sie pojawia wiedzacy wszystko lepiej niz ty sam/a i beda cie tak dlugo gnoic az wyjdziesz lub sie zdenerwujesz. Nawet gdyby sie im wsadzilo chooja do mordy za przeproszeniem dalej beda nawijac. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 a żartować to trzeba umieć, gdyż te Twoje pierdolenie z którego sama się śmiejesz nie jest ani śmieszne, ani zabawne. Jest po prostu żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggyy Napisano Styczeń 10, 2013 Lahey ma 1000% racji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 masz rację Mycha.....PŚP..jak w morde strzelił....nic dodać nic ująć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach