pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 zgadzam się z Mychą w całej szerokości, wysokości oraz głębokości (coby tekst nie był zbyt płytki) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęsliwy mąż Napisano Styczeń 10, 2013 smieszne, ze pśp wyzywala myche od niemieckich dzid, helmucin itp a teraz nagle wita ją ochoczo juz nikt cie nie lubi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jesu znowu ta ********* Napisano Styczeń 10, 2013 Chłopcy, seks, browar, wóda wszystko dla mnie, jestem ruda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 i uwierz mi że co do Twoich postów nie mam żadnych oczekiwań, gdyż ....nic od Ciebie normalnego oczekiwać nie można. Miałem już dawno Ci to napisać, ale jakoś mi się nie chciało i myślałem ze się ogarniesz. Baw dalej gimbazę, niech mają w Tobie idola:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem w temacie ! Napisano Styczeń 10, 2013 za kogo ona sie ma? zero kultury i wychowania wpada i pierdoli 3 po 3 jakby ja z buszu wypuscili dno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ja wyzywam Mychę? :D no proszę... nie wiedziałam, ale kafeteriusze jak zwykle wiedzą o mnie więcej niż ja sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 heh:o....spoko:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazelinowa ferajna Napisano Styczeń 10, 2013 Zgadzasz się z każdym kto smaruje:D A że dzisiaj smaruje zniemczona dziwka? Cóż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Wiemy o Tobie tyle, na ile się tu pokazalaś:o, a nie pokazałaś się z najmocniejszej strony:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Lahey czy Ty między nogami też jesteś taki sztywny jak tutaj? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ta, psp, zapomnialam sie przedstawic - wedlug kafe-wyroczni jestem prostytutka :) i wynagradzam sobie brzydki ryj butami louboutina. psi los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem w temacie ! Napisano Styczeń 10, 2013 ide stad bo tej rynsztokowej i tandetnej dziewuchy nie idzie czytac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 197890 Napisano Styczeń 10, 2013 kukuryku kukają kuk kury hopla ausia siusia hej lalalala oberkupaaa piczka kutalong kukuku kukuryku kukuleczka ciap ciap ciap ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Wybacz ale nie odpowiem na Twoje pytanie, nie mój poziom a do Twojego nie będę się zniżał bo musiałbym się położyć, a dopiero brałem prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ja jestem wszystkim co najgorsze i nie zamierzam tego zmieniać bo nie wczuwam się w to forum ani trochę. mogę być alkoholiczką, mogę być pusta, głupia, brzydka, gruba, bez matury, pracująca na zmywaku... co tam jeszcze... co tam jeszcze kafeteriusze chcą w sumie niech im będzie c'nie, w końcu są najmądrzejsi, a tłumaczyć się idiotom nie zamierzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezu Napisano Styczeń 10, 2013 kupa !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ok Lahey, przeczytałam, zrozumiałam, fajnie... a teraz skoro takim jestem dnem dla Ciebie to może już przestaniesz mi zaśmiecać topiczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Mycha a czym sobie zasłużyłaś na taki los? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 a po masz się tlumaczyć?...masz taką opinię na jaką sobie zapracowałaś. To jest Twoje...zasiałaś?...to zbieraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 tak, przestanę...z przyjemnoscia.....Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 zbieram odkąd pojawiłam się na forum, także nie jest to dla mnie jakaś nowość :D tyle tu już czytałam na swój temat że nic mnie nie zdziwi ani nie zaskoczy. biere wszystko na klate i nic sobie z tego nie robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chelm1 Napisano Styczeń 10, 2013 teraz juz nie pogadasz z nikim fajnym, zostalo przymilanie sie do mychola pogadajcie o buciczkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 no dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 a kto tutaj jest fajny według Ciebie pomarańczu? :D z kim mogłabym chcieć pogadać, ale niestety nie będzie mi to dane bo "moja slawa już przeminęła" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Styczeń 10, 2013 a nawet nie wiem, nie wglebialam sie w ideologie tych pseudo ludkow. Zaczelo sie w sumie od topiku o BMW na ktorym sie udzielalam, potem poszlo o moje nogi i tak w sumie sie rozkrecilo. Na tyle juz znam to forum, ze zdaje sobie sprawe z tego, ze moglabym wyprowadzic ich z rownowagi paroma zdjeciami, zamknac geby raz na zawsze. Ale po co? I dla kogo? Nawet mi kolo tylka nie lata tutejsza opinia, moge byc nawet facetem w damskich ciuszkach, helmutem czy jak mnie tam ochrzcili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 To skoro bierzesz na klatę i nic sobie z tego nie robisz, to jesteś bardzo smutną i nieszczęśliwą osobą. Teraz juz naprawdę dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Lahey } no proszę kolejny psycholog :D a idź w chooj bo naprawdę nic nowego się od Ciebie nie dowiem narta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 10, 2013 aaa nogi ! :D no tak... pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką no to już wszystko rozumiem im gęby nie zamkniesz niczym... bo tak jak napisałaś, wsadzisz im chooja w gęby a i tak dalej będą trajkotać. "zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej " takie mamy wspaniałe Polskie społeczeństwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lahey 0 Napisano Styczeń 10, 2013 No juz nic nowego sie nie dowiesz. Wszystko co miałem napisać w tym momencie, to napisałem. I zgadza się, jestem psychologiem....pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Lahey - z ciekawości - Ty już tu byłeś żołnierzem w Afganistanie, teraz jesteś psychologiem:) fajnie sie bawisz na kafe?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach