malutka8000 0 Napisano Styczeń 11, 2013 Witam Mam pytanie od roku borykam sie z notorycznym nawrotem grzybicy pochwy chce sobie zrobic posiew i wymaz z pochwy ale nie wiem czy mam to zrobic w trakcie infekcji czy dopiero jak to wylecze?? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfjdjsjc Napisano Styczeń 11, 2013 W trakcie i po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Styczeń 15, 2013 jak zrobisz w trakcie to będziesz wiedzieć co Ci jest.Ja robiłam w trakcie infekcji,żeby lekarz dobrał odpowiednie leki. A póxnie 2 tygodnie po leczeniu.A stosujesz probiotyki? ja przez te 2 tygodnie brałam provag i lactobacillusy wyszły mi w normie.pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Lekarz może ocenić po wyglądzie jaka infekcja jest najbardziej prawdopodobna, pobrać wymaz i zlecić leki. Po otrzymaniu wyniku badania leki można skorygować wg rodzaju i wrażliwości patogenu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Lekarz może ocenić po wyglądzie jaka infekcja jest najbardziej prawdopodobna, pobrać wymaz i zlecić leki. Po otrzymaniu wyniku badania leki można skorygować wg rodzaju i wrażliwości patogenu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach