Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dlaczego dalej jesteś

Dlaczego jak kobieta zajdzie w ciąże to facet ją zostawia ?

Polecane posty

To jest chore :o

Gość srurururtututu
mnie nie zostawił, czy jestem gorsza?? :classic_cool:

mnie też nie, ale chodzi mi o sam fakt

Gość równiku-rwa?
lepiej żeby ją zostawił w ciązy niż przeniósł jej potem hiva do chałupy :classic_cool:

Gość ano właśnie,......
Nie da się zatrzymać faceta na dziecko. Sorry.

Gość Romulato
Mnie tak żona (obecna) wkręciła w małżeństwo, przez dziecko, i do tej pory tego żałuję. A chciałem być odpowiedzialny, w porządku, itp. Po latach okazuje się że ta żona to był efekt przypadku i kompletnie jesteśmy niedobrani.

Gość uladana
Romulato Mnie tak żona (obecna) wkręciła w małżeństwo, przez dziecko, i do tej pory tego żałuję. A chciałem być odpowiedzialny, w porządku, itp. Po latach okazuje się że ta żona to był efekt przypadku i kompletnie jesteśmy niedobrani. biedactwo... pewnie cię siłą zmuszała do seksu

Gość Romulato
Inaczej - gdyby nie dziecko, nigdy bym się z nią nie ożenił. Widać za mało asertywny byłem. A tu gość był bardziej asertywny - pewnie na tym lepiej wyjdzie niż ja wyszedłem na mojej przyzwoitości. Tu też nie słychać żeby gość zgwałcił. Skoro takiego wybrała, to zbiera żniwo.

Gość rysują tchibo
Takich sobie wybieracie bo tacy sztafetach albo co innego.

Gość sdfgtyuyjfjh
jesli laczyl was tylko płytki seks, nie było zadnych relacji, bo z tego co piszesz nie moglo byc, to sie nie dziw, wiem ze wpadlas z dzieckiem, na pewno nie planowalas tego, tym sie rozni mmadra kobioeta od glupiej, ze ta 1 idzie do lozka z kims kto moze sie nadawac na ojca w razie czego, wiec ty madra nie jestes

Gość sdfgtyuyjfjh
jesli laczyl was tylko płytki seks, nie było zadnych relacji, bo z tego co piszesz nie moglo byc, to sie nie dziw, wiem ze wpadlas z dzieckiem, na pewno nie planowalas tego, tym sie rozni mmadra kobioeta od glupiej, ze ta 1 idzie do lozka z kims kto moze sie nadawac na ojca w razie czego, wiec ty madra nie jestes

Gość sdfgtyuyjfjh
mloda, naiwna i glupia rozkllada nogi z czystej checi, nie mysli co bedzie jak zajdzie, ze to sa decyzje kktore ciaza na niej potem i ich dzieciach, poped jest silniejszy

dlatego ze był z nią tylko dla sexu,zabawy, albo ogolnie byl bo był i wcale nie chcial zakładać rodziny. Wiec czemu mial by z nią byc dalej? Wspolne dziecko nie oznacza wcale szczesliwej rodziny. I co najwazniejsze, facet nie od razu potrafi sobie uswiadomic tego co sie dzieje z ebędzie ojcem, ze to dziecko bedzie jego synem np. dlatego ze to nie on jest w ciąży i to nie jemu to zycie tak bardzo się zmieni.

mozg kobiety zazwyczaj zostaje matką jak tylko dowie się o ciąży. Mozg mężczyzny zostaje ojcem kiedy dostanie raptem nagle pewnego dnia dziecko. I to nie zawsze.

BO MEZCZYZNI TO DUZE DZIECI SAMI POTRZEBUJA MATKI NIE MAJA POTRZEBY OPIEKOWANIA SIE KIMS: